Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harley Quinn dostane vlastní seriál


ikona
Sam.Vimes
dcharley quinnkomiksmargot robbiesuicide squad
Oblíbená postava Jokerovy přítelkyně ze Suicide Squad míří do televize 

Postava Harley Quinn v podání Margot Robbie si pro sebe do značné míry kradla loňský Sebevražedný oddíl. Bývalá psychiatrička, jež ve svém pokusu léčit Jokera selhala tím nejhorším možným způsobem a připojila se k padouchům, se těší velké oblibě fanoušků a měla by se objevit se vlastní skoro-sólovce Joker and Harley Quinn, v pokračování Suicide Squad a v dívčí týmovce Gotham City Sirens. Ačkoliv, kdo ví se teď po Justice League zase bude dít s DC filmovými plány... Každopádně podle nejnovějších zpráv Jokerova holka dostane ještě vlastní animovaný seriál. Na obrázku se můžete podívat na concept art, stylizace ale ještě nemusí být definitivní.

Příběh by se měl točit okolo Harley poté, co se rozejde s Jokerem a snaží se stát gothamskou vládkyní zločinu. Objeví se i Poison Ivy a další postavy z DC univerza. Pro dabing hlavní role by Warneři ideálně chtěli přímo Margot Robbie (kdo by nechtěl), ale domluveno ještě nic není. Varovný vykřičník ovšem představují jména spojená s produkováním a psaním scénářů – Justin Halpern, Patrick Schumacker a Dean Lorey, tedy trio zodpovědné za Powerless. Ano, ten zoufale nevtipný a nenápaditý komiksový sitcom, u kterého NBC před zrušením dokonce ani neodvysílala všechny natočené epizody. Kdo ví, jak tedy nakonec televizní Harley dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Harley Quinn má svůj původ nikoliv v tištěných komiksech, ale v televizním seriálu. Poprvé se objevila v roce 1992 v Batman: The Animated Series.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace