Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Sedmilhářky našly režiséra


ikona
Spooner
bigbig little lieshbokidmanlieslittlewitherspoon
Oceňovaná pecka dostala od HBO oficiálně zelenou pro další sérii. A přidala k tomu zajímavé režisérské jméno. 

Tak tohle bylo rychlejší, než jsem čekal. Je to teprve týden, co jsme informovali o tom, že od produkce druhé řady Big Little Lies odchází kvůli nabitému diáři režisér první série Jean-Marca Vallée, a tamní kravaťáci už rapidně šlápli na plyn. Producenti už totiž i za těch pár dní stihli najít dostatečně zajímavou náhradu a HBO na to konto Sedmilhářky konečně oficiálně potvrdilo pro druhou sezónu. A kdo že se tedy nakonec postaví za kameru?

 

Režisérkou druhé série se stává Andrea Arnold. Což je jméno, které možná některým z vás mnoho neřekne, ale to je vlastně docela chyba. Má totiž na kontě oceňované drama Fish Tank či loňské American Honey s Shiou LaBeoufem. A jelikož oba tyto kousky si odnesly nejedno ocenění např. z festivalu Cannes, je jasné, že Valléeho nenahrazuje žádné režisérské béčko. Andrea, jež natočí všech sedm epizod, by se navíc mohla dostat ženským hrdinkám ještě více pod kůži. Samotné natáčení už by podle všeho mohlo začít za pár měsíců. Kromě režisérky je na palubě už i Reese Witherspoon s Nicole Kidman a počítá se i s návratem zbytku obsazení. Tvůrce David E. Kelley pak hlásí, že má již napsaný celý scénář a tvrdí, že druhá řada bude o zákeřnosti lží, odolnosti přátelství, křehkosti manželství a samozřejmě i rodičovství. Prostě od první série asi žádná velká změna nenastane. Snad to bude platit po kvalitativní stránce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace