Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrté Narcos nabírá posily


ikona
Spooner
narcosnetflix
Drogová sága se přesouvá do Mexika a nabírá známé tváře. 

Třetí řada drogového Narcos už možná neznamenala takový boom jako první dvě série s Pablo Escobarem, pořád se však jednalo o poctivou a drsnou žánrovku, která fandy uspokojila a Netflixu rozhodně neudělala špatné jméno. Práce na čtvrté sérii jsou proto v plném proudu a my o ní stále víme jen hodně málo. Vlastně jen to, že Pedro “Oberyn“ Pascal (tedy zřejmě on) se přesune do Mexika kde bude nahánět drogového lorda a hlavu Juárez kartelu, Amado Carrilla Fuentese. Už jen tyhle střípky by fanouškům ke spokojenosti stačily, tvůrci ovšem nyní ohlásili příchod dvou zvučných hereckých posil, jež hned dělají následující sezónu ještě o něco zajímavější.

 

Hlavními nováčky čtvrté řady se totiž stávají Diego Luna a Michael Peňa, asi jedni z aktuálně nejznámějších hollywoodských herců s mexickými kořeny. Jestli si je pořád nedokážete zařadit, tak ten první si zahrál v loňském spin-offu Star Wars: Roque One, a druhé sympaťáka si určitě všichni pamatují z Patroly nebo Ant-Mana. Prostě prověřená jména a schopní herci, kteří se v tomto drsném světě rozhodně neztratí. Koho přesně si ovšem zahrají, zatím tvůrci tají. Můžeme tedy spekulovat, kdo z nich se postaví na dobrou, a kdo na tu drogovou stranu barikády. Zatím nám ale musí stačit oznamovací teaser. My se na ně však už teď těšíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace