Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se seriálovým Halo?


ikona
Spooner
haloshowtimespielberg
Slavné herní série s producentským vedením Stevena Spielberga se možná přeci jen dočkáme. 

Slavná sci-fi řežba Halo se o převedení do hrané podoby už snaží fakt pekelně dlouho. A zatím, když nepočítáme nějaké ty nevýrazné websérie, bez výsledku. Nejdříve jsme se měli dočkat velkolepého filmu, na celovečerním rybníčku to však nevyšlo, a tak se projekt přesunul do televize. Před více než třemi lety se totiž Xbox domluvil na spolupráci s kabelovkou Showtime, producentskou záštitu nad kouskem převzal sám Steven Spielberg a všichni slibovali velkolepou televizní podívanou. Jenže od té doby nebylo dlouhé roky o televizním Halo slyšet a všichni si proto mysleli, že je projekt už navždy mrtvý. Jenže chyba lávky!

 

Hlavouni stanice Showtime David Nevins a Gary Levine totiž potvrdili, že na seriálovém Halo se pořád aktivně pracuje a projekt se stále aktivně hýbe kupředu. A stále na něm podle všeho maká Stuart Beattie, scenárista Pirátů z Karibiku či G. I. Joe. Jen tyto práce evidentně probíhají ve slušném utajení. Vedení stanice je pak údajně s přípravami nad míru spokojenou a stále slibuje epickou podívanou, jež by měla potěšit hlavně fandy herní série. Kdy bychom se mohli potenciálně novinky dočkat, ale samozřejmě nikdo říct nechtěl. Fandové herní klasiky tak musí doufat, že kravaťáci tentokrát nekecají a o seriálu neuslyšíme zase až za pár let. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace