Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sci-fi pro HBO od tvůrce Lost a Star Wars VII.


ikona
Sam.Vimes
abramsdamimondehbo
Má za sebou Star Trek, Star Wars nebo Ztracené a teď chystá další pecku pro HBO. 

J.J. Abrams v posledních letech úspěšně zrestartoval / obnovil obě velké hvězdné série – Star Trek a Star Wars. Nesmíme ale zapomínat ani na jeho předchozí zásadní zářezy na malé obrazovce, konkrétně třeba Alias, Fringe a především Ztraceni, tedy seriál, který pro spoustu z nás znamenal první ochutnávku maniakálního maratonového sledování nebo nadšeného rozebírání fanouškovských teorií. Aktuálně má na starost nejen scénář a režii devátých Hvězdných válek, ale stíhá i produkčně dohlížet na Westworld, kingovský Castle Rock a chystaný Lovecraft Country od Jordana Peelea. A k tomu všemu navíc teď ještě chystá tajemný a nadmíru lákavý seriál Demimonde pro HBO.

Název znamená doslova „půl-svět“ a mělo by se údajně jednat o epické i komorní sci-fi/fantasy drama ve světě bojujícím proti obludné utlačující mocnosti. A to je všechno, co víme. Produkovat Abramsova společnost Bad Robot ve spolupráci s HBO, showrunnera zatím neznáme. Abrams sám na to bude mít čas jen těžko, ostatně už tak toho má nad hlavu a byť spousta těch jeho produkčních štací bude patrně jen o málo víc než jméno v titulcích, přeci jen bych asi byl radši kdyby se opravdu pořádně soustředil na deváté Star Wars. Nemám ale samozřejmě pochyb, že Demimonde budu sledovat a že se o něm teď hned chci dozvědět víc.

---

Vytáhni v hospodě: Abrams nechal trikové studio ILM, aby v post-produkci sedmé epizody trochu redukovali jeho neslavně oblíbené lens flares.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace