Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie míří do bedny


ikona
Spooner
amazonarnoldSchwarzenegger
Akční legenda poprvé zamíří do seriálu. A objeví se v pořádně hustém dramatu! 

Na Amazonu se teda rozhodně neflákají. Je to jen pár hodin, co internetový gigant ohlásil vznik seriálového Barbara Conana a mnoho fanoušků si kladlo samozřejmě logickou otázku. Vrátí se aspoň v menší míře samotný Arnold? Jenže to vypadá, že sám Amazon nyní tyto sny a spekulace hodně rychle dementoval. Akční legenda a idol našeho dětství zde totiž vyfasoval svůj vlastní seriál!

 

Ano, Arnold Schwarzenegger si poprvé za svou plodnou kariéru zahraje v seriálu, a to v zatraceně zajímavém. Novinka Outrider nás totiž zavede do indiánského teritoria v Oklahomě na konci 19. století. Zde budeme sledovat drsný a temný příběh strážce pořádku, jenž má za úkol v tamní divočině najít nebezpečného psance. Navíc se ale musí spojit s nelítostným maršálem, jenž vždy udělá všechno proto, aby byla vykonána spravedlnost. A právě tohoto drsňáka si zahraje legendární Arnie. Námět i zasazení do indiánského rajónu lákají na drsné a snad i pořádné hutné atmosférické drama, jež by snad mohlo Arnoldovi pořádně sednout. A po delší době mu konečně naservírovat parádní roli. Doufejme tedy, že se nebude jednat o další přešlap. Těch už má totiž Arnie v posledních letech na svém kontě až příliš.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace