Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Barbar Conan se dočká seriálu


ikona
Spooner
amazonbarbar conan
Legendární hrdina našeho dětství se dočká nové podoby! Kdo Conanův návrat chystá? 

Ne, představovat Barbara Conana vám opravdu nebudu. A jestli se při vyslovení tohoto legendárního jména moc nechytáte, tak jste asi neměli moc zábavné dětství. Slavný film i postava z pera Roberta E. Howarda totiž patří mezi osmdesátkové modly a fanoušci si vždycky přáli, aby vzal Arnold Schwarzenneger obří meč ještě jednou do ruky a vrátil se ve třetím díle. A nejlépe v něm rozsekal Jasona Momou, jenž ho nahradil v příšerném remaku. Jenže toho se i přes nějaké ty letité spekulace nakonec nedočkáme. Legendární bojovník se totiž stěhuje do seriálu, kde se dočká nového dobrodružství i tváře.

 

Na rozdíl od devadesátkových seriálových pokusů, na které už raději všichni zapomněli, bychom se ovšem tentokrát mohli dočkat konečně pořádného následovníka, a hlavně poctivé fantasy. Projekt si totiž bere pod svá křídla internetový Amazon, společně s naším oblíbeným režisérem ze Hry o trůny či čerstvého Altered Carbon, Miguelem Sapochnikem. Což je jméno, jež nás potěší u každého nového projektu. Jen účast tvůrce průměrného kousku Colony mě malinko straší. A o čem, že to tentokrát bude? Nové Conanovo dobrodružství se má prý více podobat Howardovým předlohám. Nasvalený hrdina bude tentokrát vykázán ze své domoviny a bude se muset potýkat se záhadným a zrádným světem, kde bude hledat svůj smysl života, zatímco ho všichni odsoudili jako naprostého divocha. Ne, moc jsme se toho opravdu nedozvěděli. Pevně ale doufáme, že Amazon v tomto případě opravdu ví, co dělá a naservíruje Conanovým fandům po více než 30 letech dobrodružství, jež legendární značce neudělá ostudu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace