Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po sci-fi k dětské vražedkyni


ikona
Spooner
altered carbonamazonhannakillingkinnaman
Joel Kinnaman se po Altered Carbon chystá na další ambiciózní seriál. A na jedno seriálové shledání. 

Švédský sympaťák Joel Kinnaman na filmovém rybníčku sice stále čeká na rozjetí kamer u druhého Sebevražedného oddílu, na tom seriálovém se však rozhodně nefláká. Hvězda temné kriminálky The Killing ve čtvrté a páté řadě House of Cards pořádně zatopila Kevinu Spaceymu. A hlavně se známý herec před pár dny objevil v megaočekávané novince Altered Carbon od Netflixu, která vzbuzuje celkem solidní vášně. Jenže zde ho v předpokládané druhé sérii překvapivě podle všeho neuvidíme. Kinnaman měl totiž od počátku smlouvu pouze na jednu sérii a nejspíš se tak vrátit neplánuje. Už si totiž našel další hodně nadějný projekt, tentokrát u konkurenčního Amazonu.

 

Joel Kinnaman si totiž zahraje jednu z hlavních v rolích seriálové Hanny. Jedná se o předělávku známého thrillieru Joea Wrighta, v němž si Saoirse Ronan zahrála holčičku, z níž její tatík/bývalý agent CIA vychoval nebezpečnou vražedkyni a poté ji vyslal na první misi. A na té jí šla po krku nebezpečná agentka CIA s temnou minulostí a tváří Cate Blanchett. Reboot bude prakticky o tomtéž, titulní Hannu si zahraje neznámá Esme Creed-Miles, zatímco Kinnaman si zahraje jejího otce, jehož ve filmu ztvárnil Eric Bana. Což je role, které má bez debat sedne. Zajímavý je ovšem také casting oné tajemné agentky CIA. Tu totiž po Cate Blanchett ztvární Mireille Enos. Ano, čtete správně, ústřední detektivní dvojice z populární kriminálky The Killing se po pár letech opět sejde před kamerou a bude z toho nejspíš dost dojemné shledání. I když si tentokrát de facto půjdou po krku. Už jen díky jejich castingu ale budí novinka slušnou zvědavost. Seriál má navíc na starosti scenárista původní Hanny, David Farr, takže zde bychom se snad žádného failu dočkat neměli. Snad tedy Kinnamanův čuch na povedené seriálové role bude pokračovat i zde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace