Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlet Witch míří na Facebook


ikona
Spooner
avengersfacebookolsen
Jedna z hvězd Avengers se chystá na první seriálový projekt. A uvidíme ho na hodně nezvyklém místě. 

Doby, kdy jsme kvalitní seriálovou produkci vídali pouze na televizních stanicích či kabelovkách, jsou už nějakou dobou minulostí a svůj seriálový hit už chce mít dneska kdekdo. Po období, kdy se do první ligy protlačily streamovací služby Netflix, Hulu či Amazon, se tak o slovo hlásí další ultraslavné značky. Své vlastní projekty tak v posledních měsících začal kutit Apple i YouTube a nyní se k nim přidává samotný král sociálních sítí Facebook. Ten totiž rozjíždí svou vlastní streamovací platformu Facebook Watch, na které budou chtít ukázat i několik svých originálních kousků. A evidentně se v nich nebudou bát oslovit také známá a prověřená jména.

 

Do jedné z jejich doposud nepojmenovaných novinek se jim totiž povedlo naverbovat jednu z hvězd Avengers, sympatickou Elizabeth Olsen. Ta si zahraje v chystané dramedy, kde se zhostí role mladé vdovy, jež se snaží smířit se svou velkou ztrátou a zároveň navazuje znovu kontakty s lidmi ze své minulosti. Ano, moc lákavě a zajímavě to na první pohled nezní. Na projektu ovšem pracuje producent oceňovaného Master of None a sama “Olsenka“ nedávno v parádním Wind River ukázala, že hrát rozhodně umí. I přes nudně znějící námět by nás tak mohlo celkem snadno čekat solidní překvápko. Tak uvidíme, jestli se Facebooku sázka na seriály vyplatí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace