Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicole Kidman a brutální vražda


ikona
Spooner
bigbig little lieshbokidmanlieslittle
Hollywoodská hvězda, tvůrci Sedmilhářek a HBO spojí síly u další nadějné minisérie. 

Nestárnoucí hvězdě Nicole Kidman se v poslední době pořádně daří, jde z projektu do projektu, a hlavně se jí evidentně hodně zalíbilo na seriálovém písečku. Za svou roli ve velebených Sedmilhářkách posbírala po právu hromadu cen, vidět jsme ji mohli i v druhé řadě kriminiálky Top of the Lake a z bedny v následujících letech jen tak nezmizí. Nejen, že ji nakonec uvidíme i v druhé řadě Big Little Lies, ale společně s HBO a tvůrci oceňované pecky chystá další ambiciózní minisérii, jež by mohla stát za to.

 

Objeví se totiž v novince The Undoing, adaptaci známé psychologické knihy Jeana Hanffa Korelitze You Should Have Known aka v českých knihkupectvích Mělas to vědět. Kidman si zahraje hlavní roli Grace, ženy, která má na první pohled dokonalou rodinku, všechno se jí daří a plánuje vydat svou první knihu. Jenže týden před vydáním se její život od základu změní. Brutální vražda v jejím okolí, pohřešovaný manžel a série strašlivých událostí, při nichž se dozví řadu tajemství. A po kterých se musí pro sebe a své dítě začít snažit žít nový život. No, žádná veselá taškařice nás od Nicole zkrátka zase nečeká. Ještě aby jo, když má projekt opět na starosti tvůrce Sedmilhářek David E. Kelley a vrátí se i minimálně jeden z producentů. Tady HBO evidentně sází na prověřenou kartu, které dala rovnou zelenou na celou sérii. A něco mí říká, že v tomhle případě to rozhodně nebylo blbé rozhodnutí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace