Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Princezen není nikdy dost


ikona
krauset
spanish princessstarzwhite princesswhite queen
Naváže princezna španělská na solidní úspěch princezny bílé?  
Starz, který má na svědomí seriály jako Američtí bohové, Cizinka, Da Vinciho démoni, Black Sails či Spartakus chystá další historický počin. Bude jím minisérie Španělská princezna (The Spanish Princess). Tato minisérie bude po Bílé královně a Bílé princezně (foto) již třetí adaptací románů Philippy Gregory touto televizí. Obě minisérie zaznamenaly divácký úspěch a zvlášť mezi ženami měly vysokou sledovanost. Zprostředkovávají totiž život u dvora ženským pohledem protagonistek.
Na to má navázat i Španělská princezna, která se bude odehrávat v tudorovské Anglii. Onou princeznou je Kateřina Aragonská, první manželka Jindřicha VIII. Tudora. Tvůrci, k nimž patří scénáristka Emma Frost podepsaná pod Bílou princeznou i Bílou královnou, a Matthew Graham, jenž má za sebou práci třeba na Doctorovi Who, slibují intriky, epiku a zároveň pohled na živobytí nebílé menšiny v Londýně 16. století. 
 
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace