Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude s Brooklyn Nine-Nine?


ikona
Spooner
brooklynfoxhulu
Oblíbený policejní sitcom to na stanici FOX balí. Znamená to ale jeho úplný konec? 

Jako každý květen, i ten letošní se na amerických celoplošných stanicích nese v duchu obnovování či naopak rušení známých seriálů. Kdo všechno tuto tradiční čistku přežil, si povíme za pár dní, na jednoho z poražených se ovšem podíváme už teď. Stanice FOX totiž zase jednou dokázala naštvat slušnou řadu diváků, když během jednoho dne zrušila téměř všechny své sitcomy. Schytal to Mick, Poslední chlap na Zemi a zejména náš oblíbený policejní sitcom Brooklyn 99. A ten patřil stále mezi nejlepší komediální kousky v bedně a pořád si držel své kvality. Pravda, zrušení se dalo kvůli nízkým ratingům docela čekat. Jenže za nízkou sledovanost mohou v tomto případě právě kravaťáci od FOXů, kteří v uplynulé sezóně přesunuli poldy z Brooklynu z úspěšné neděle na úterý, v němž se seriálům této stanice moc nedaří. Zaříznutí tak berou mnozí diváci jako podraz a žádají pokračování v jiném domově. A v tomto případě bychom se ho opravdu mohli dočkat.

 

Ano, spekulace o přesunutí na jinou stanici tu máme v posledních letech skoro u každého druhého kousku. V tomto případě to však rozhodně není bez šance. Po smrtícím verdiktu FOXů se totiž rozjela na internetu hotová smršť negativních reakcí, jež chtěly Brooklyn zpátky. Neozývali se jen fanoušci, ale také řada amerických kritiků či dokonce známých hvězd v čele s Markem Hamillem či moderátorem Sethem Meyersem. Brooklyn 99 se stalo nejtrendovanějším tématem na Twitteru, což se údajně ještě žádnému zrušenému seriálu nestalo. Hlad po návratu Andyho Samberga a spol. tu tedy rozhodně je a na podobné reakce konkurence rozhodně slyší. A podle informací serveru Deadline už kolem Brooklynu krouží několik zájemců.

 

Tím nejvážnějším je internetový Hulu. Ten už vlastní na 99 ve Spojených státech streamovací práva a dříve se takto ujal dalšího komediálního kousku od stanice FOX, povedeného The Mindy Project. Hulu tak zkušenosti se vzkříšením zrušených seriálů rozhodně má a evidentně by měl zájem i tentokrát. Dalším adeptem je kabelovka TBS. Zde totiž velí bývalý šéf FOXů Kevin Reily, během jehož vedení Brooklyn startoval a stále je jeho velkým fandou. I on by tak mohl mít velký zájem. Spekuluje se pak také o NBC a samozřejmě i o Netflixu, jenž rád plní fanouškovská přání. Ten by to měl ovšem s vyjednáváním komplikované právě kvůli tomu, že konkurenční Hulu vlastní streamovací práva na minulé série. Zdá se tedy, že tentokrát by to u fanouškovských přání a spekulací opravdu skončit nemuselo. Tak doufejme, že to klapne, a některý z adeptů nám naservíruje alespoň oficiálně poslední sérii.

UPDATE: Tak tohle nakonec klaplo rychleji, než jsem čekal! Hulu o Brooklyn neměl zájem, a tak se seriálu překvapivě ujala NBC, která ho obnovila pro třináctidílnou šestou sérii. To je tak, když si člověk večer připraví novinku a věci jen chvíli před vydáním naberou nečekaný směr.

Vytáhni v hospodě: Hulu údajně krouží i okolo Posledního chlapa na Zemi. Zde ovšem tlak fandů zatím není tak enormní jako v případě Brooklynu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace