Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hercule Poirot má novou tvář


ikona
Spooner
amazonbbcmalkovichpoirot
Legendární detektiv se dočká nového televizního zpracování a dalšího představitele. Která hvězda se ho zhostí? 

Je to sice teprve pět let, co britský veterán David Suchet pověsil na hřebík svou nejslavnější postavu Hercule Poirota a televizní svět přišel o jednoho ze svých nejvíce ikonických detektivů. Tedy aspoň na chvíli. Televizní producenti totiž po nedávné filmové Vraždě v Orient Expressu hodlají vrátit slavnou postavu z pera Agathy Christie zpátky do hry v nové adaptaci detektivky Vraždy podle abecedy. V té se slavný detektiv snaží vyřešit sérii vražd spáchaných v abecedním pořadí. Třídílná minisérie se chystá ve spolupráci BBC a Amazonu a předloha je fanoušky považována za jednu z nejchytřejších v Poirotově sérii. A kdo, že si tedy po Suchetovi a Branaghovi legendárního knírače zahraje?

 

Jeho novým představitelem není nikdo menší než herecký veterán John Malkovich, jehož filmografii vám asi nemusím dlouze představovat. A to je, dle mého, volba hodně nečekaná a na první dobrou si Malkoviche v této roli neumím představit. Něco mi ale říká, že nás tento nestárnoucí sympaťák nejspíš hodně překvapí. Nejedná se navíc o jedinou známou tvář. Záda mu totiž coby inspektor Crome bude krýt Rupert “Ron“ Grint, jenž také potřebuje výraznou roli jako sůl. A to je obsazení, jež budí přinejmenším zvědavost. Tak uvidíme, zda se po Ordeal by Innocence a And Then There Were None dočkáme další povedené adaptace Agathy Christie, kterou si Britové prostě pohlídají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace