Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucifer dostal druhou šanci


ikona
Spooner
foxlucifernetflix
Fanoušci comicsového ďábla se přeci jen dočkali. Kdo se ujme nedávno zrušeného seriálu? 

Tenhle rok mají zrušené seriály hodně velké štěstí. Zatímco v minulých letech se po zrušení na své původní stanici dočkal vzkříšení jen málokterý seriál, letos se s nimi opravdu roztrhl pytel. Nejdříve se do nového domovu s názvem NBC stěhovali poldové z Brooklyn Nine-Nine, poté se stanice FOX ujala loni zrušeného sitcomu Last Man Standing s Timem Allenem a všichni sci-fi fandové si oddechli, když se nepochopitelně zrušené Expanse kabelovky Syfy nakonec ujali na internetovém Amazonu. A nyní se mezi tyto šťastlivce přidává i odpadlík Lucifer, který měl i přes padající sledovanost hodně velkou fanouškovskou základnu po celém světě. A ta se nyní dočkala záchrany od spasitele, od něhož to možná ani nikdo nečekal.

 

Lucifer se totiž dočká vzkříšení na Netflixu. A to je pro mnohé diváky malinko překvapení, protože se nejvíce mluvilo o tom, že by se mohl seriálu ujmout internetový konkurent Amazon, jehož kravaťáci jednání sami potvrdili. Jenže o Lucifera byl mezi kabelovkami a streamovacími službami údajně velký zájem a nakonec vyhrál hráč, o němž se příliš nemluvilo. U Netflixu je to tak po westernovském Longmire, The Killing, Gilmorových děvčatech či Arrested Development další “cizí“ seriál, jehož se ujali. A něco mi říká, že i sázka na tento padlý hit jim vyjde na jedničku. Fanoušci tak mohou konečně zastrčit kapesníčky.

Vytáhni v hospodě: Možná není ještě obnovování zrušených seriálů konec. Netflix totiž už týdny jedná o případném pokračování Designated Survivor s Kieferem Sutherlandem, na něhož má ostatně zahraniční streamovací práva. Že by se dočkal i bývalý Jack Bauer?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace