Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás další seriálový Star Trek?


ikona
Spooner
cbsdiscoverypicardstar trekstewart
Legendární sci-fi rapidně rozšíří své univerzum. Vrátí se i jedna z nejslavnějších postav? 

Loňský návrat Star Treku na seriálový rybníček sklidil hodně rozporuplné reakce. Zatímco jedni prskali, pro další se jednalo o příjemnou jednohubku, která rozhodně uměla dějově překvapit (do této kategorie se počítá moje maličkost). Ať už patříte do jakékoliv skupiny, ze Star Trek: Discovery se stal solidní hit a v posledních dnech se okolo něho dějí slušné věci. Nejdříve od projektu odešli po Bryanu Fullerovi další showrunneři Gretchen Berg a Aaron Harberts a ihned je nahradil slavný hollywoodský producent Alex Kurtzman, jenž má kromě Discovery na producentském triku všechny nové filmové dobrodružství lodě Enterprise. Vyhazov showrunnerů tak v tomto případě žádné komplikace rozhodně neznamená. Naopak, CBS hodlá Star Trek značku ždímat co se dá.

 

Kurtzman totiž se slavnou stanicí podepsal novou pětiletou smlouvu v hodnotě masivních 25 milionů dolarů, jejíž součástí je nejen dohled nad Discovery, ale zejména rozšíření slavného univerza o další seriály, spin-offy, minisérie či dokonce animáky. O žádném konkrétním projektu se zatím nemluví, s výjimkou nového seriálu, v němž by se měl vrátit legendární kapitán Jean-Luc Picarda s tváří Patricka Stewarta! Ten sám v nedávném rozhovoru nastínil, že by se hlavní postava Nové generace mohla vrátit na scénu a zdá se, že Kurtzman i CBS se snaží seč mohou, aby fanouškům tento velký geekovský dáreček naservírovali. Do zdárného konce jednání je ovšem ještě údajně daleko, a tak je možné, že se tohoto vytouženého projektu nakonec nedočkáme. Možností na rozšíření univerza je však nespočet, začíná se spekulovat například o spin-offu pro Jasona Isaacse a Michelle Yeoh. Jedno je zkrátka jisté, Star Treku se v bedně jen tak nezbavíme.

UPDATE: Podle informací serveru Variety se údajně chystá také minisérie o Khanovi a seriál z Akademie Hvězdné flotily od tvůrců Super drbny, Stephanie Savage a Joshe Schwartze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace