Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Roseanne má zelenou


ikona
Spooner
abcroseanne
Legendární sitcom se přeci jen vrátí. Jen bez své hlavní hvězdy. 

No, dalo se to nakonec trochu čekat. ABC sice u spousty lidí stouplo svým odvážným krokem, když po rasistických výrocích Roseanne Barr zrušila svůj největší hit, legendární sitcom Roseanne. Po pár dnech ovšem začali tamní kravaťáci a producenti seriálu malinko couvat a přemýšleli nad tím, jak sledovaný hit přeci jen vrátit do hry. Jen by u toho už nebyla hlavní hrdinka Roseanne. Hlavním důvodem pak samozřejmě oficiálně bylo, aby ostatní herci a štáb nedoplácel na chyby titulní hvězdy. A snaha tvůrců a producentů se opravdu vyplatila. Známá rodinka se totiž (bez maminky) opravdu vrátí.

 

Roseanne se dočká spin-offu s pracovním názvem The Conners, v němž se bude zbytek rodiny vyrovnávat s nečekanou událostí (jakoupak asi?) a zažívat takové ty klasické rodinné situace, jimž bude rozumět každý typický Amík. Takže je to vlastně normální pokračování, jen musí být vzhledem k okolnostem pod jiným názvem. Do projektu se pak samozřejmě vrací John Goodman, Laurie Metcalf , Sara Gilbert i zbytek obsazení. Tvůrcům se pak zřejmě podařilo vyhnout také právním problémům, které by jim mohla Roseanne Barr způsobit. Hlavnímu producentovi seriálu Tomu Wernerovi se totiž povedlo s herečkou dosáhnout dohody, která asi upřímně nebyla nejlevnější, a ona popřála hercům a štábu hodně štěstí do budoucna. Zároveň nebude mít na seriálu žádný producentský ani scenáristický podíl. Tak uvidíme, jestli má tato famílie bez hlavní hvězdy u diváků vůbec šanci uspět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace