Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watchmeni nabírají hvězdnou posilu


ikona
Spooner
hboironslindelofwatchmen
Seriálová adaptace comicsové klasiky vítá hodně známou tvář. 

Jestli má HBO kromě plánovaných spin-offů Hry o trůny v zásobě nový projekt, jenž má velký potenciál stát hitem, tak to je seriálová verze jednoho z nejoceňovanějších comicsů všech dob, Watchmenů od Alana Moorea. Tu chystá tvůrce Ztracených a Pozůstalých Damon Lindelof a díky jeho tajnůstkářství o ní nevíme prakticky nic. Jen to, že nepůjde o adaptaci předlohy, jako v celovečerním podání Zacka Snydera, a nevydá se ani cestou pár let starých prequelů Before Watchmen. Půjde prostě o nový příběh, jenž bude z původního comicsu nejspíš jen volně vycházet. Už nějakou dobu pak víme, že se v projektu objeví nestárnoucí drsoň Don Johnson, seriálová veteránka Regina King či Tim Blake Nelson(coenovka Bratříčku, kde jsi?). Až nyní se však k seriálu přidalo herecké jméno, jež by nás mohlo všechny velmi zajímat.

 

Ve Watchmenech se totiž objeví i filmový matador Jeremy Irons, jehož jsme mohli naposledy vidět v průserovém Justice League, v ještě průserovější herní adaptaci Assassin’s Creed a v bedně už se objevil v historickém seriálu Borgiové. Tak doufejme, že čuch na lepší seriálové potvrdí i tentokrát a jeho další zářez opravdu nepůjde po stopách jeho nedávných celovečerních titulů. Jakou postavu si v novince zahraje, zatím není jasné. Lindelof je i zde, stejně jako u zbytku obsazení, hodně tajemný a nechce prozrazovat detaily. Podle zákulisních informací by se ale mělo jednat o panovačného britského lorda. Tak uvidíme. Naše zvědavost je nicméně pořád velmi vysoká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace