Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halo se konečně blíží!


ikona
Spooner
haloshowtime
Seriálová adaptace slavné videoherní série dostala zelenou! Kdo se jí ujme? 

Tak se fanoušci konečně dočkali! O hrané adaptaci slavné herní série Halo se v Hollywoodu mluví už několik let. O filmové či seriálové kousky se pak pokoušelo nespočet tvůrců, ale dosud jsme se dočkali jen několika nevýrazných minisérií. Před čtyřmi roky se sice Xbox domluvil na spolupráci s kabelovkou Showtime, producentskou záštitu nad kouskem převzala Spielbergova produkční společnost Amblin Television, ale okolo projektu bylo následující roky tak mrtvolné ticho, až si fanoušci zase začali myslet, že seriálové Halo prostě nikdy nevznikne. Až před pár měsíci přišli kravaťáci ze Showtime se zprávou, že na seriálu se stále pracuje a čekají nás opravdu velké věci. A evidentně nekecali. Halo totiž nyní oficiálně dostalo zelenou na první desetidílnou sérii!

 

O čem přesně adaptace herní pecky bude, zatím není jasné. Dá se pak očekávat, že to budou tvůrci držet ještě chvilku pod pokličkou. Showrunnerem projektu se ovšem místo původního scenáristy Stuarta Beattieho (Piráti z Karibiku, G. I. Joe) stává nepříliš známý Kyle Killen, jenž má za sebou totálně nevýrazné seriály Lone Star, Awake či Mind Games, jenž byly všechny zrušeny po první sérii. A to není zrovna fakt, který by mě naplňoval optimismem. Režie několika dílů se však chopí režisér Zrození Planety opic, Rupert Wyatt, a ten by své řemeslo měl zvládnout bez problémů. Hlavouni televize pak mluví o nejambicióznějším a nejepičtějším projektu v historii jejich stanice. A v případě této slavné značky jim asi nejde nevěřit. Seriálové Halo se tak stává skutečnosti a možná už příští rok se dozvíme, zda fanouškovské několikaleté čekání stálo za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace