Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman míří do budoucnosti


ikona
Spooner
applemomoa
Člen Justice League a bývalá hvězda Hry o trůny se chystá na zajímavou seriálovou štaci. 

Co si budeme povídat, Jason Momoa asi nikdy nebude velkou hollywoodskou hvězdou. Z jeho Khal Droga sice ve Hře o trůny omdlévala nejedna divačka, v průserových Justice League ale většinu lidí dost nudil a Warneři se asi už teď bojí, že jeho Aquaman skončí kasovním propadákem. A několik let starého Barbara Conana ze slušnosti raději ani nezmiňuji. Ani na seriálovém poli se mu však po konci v kůži Khal Droga příliš nedaří a nevýrazné kousky Frontier a The Red Road vlastně ani skoro nikdo neviděl. Ve své další seriálové štaci by ovšem mohl své prokletí konečně prolomit.

 

Pro Apple totiž chystá novinku s názvem See. Ta nás zavede do daleké budoucnosti, v níž lidstvo už dávno přišlo o jeden ze svých základních smyslů, zrak. Slepí lidé proto musí stále hledat nové způsoby, jak přežit a komunikovat mezi sebou. Vše se ale změní ve chvíli, když se narodí dvojčata, jež mohou vidět. Momoa si zde pak zahraje neohroženého válečníka a ochránce Baba Vosse. A proč se vyplatí tomuto kousku věnovat pozornost? Protože za ním stojí tvůrce úspěšných Peaky Blinders či Taboo, Steven Knight. Což je můj oblíbený scenárista (stojí také za Východními přísliby či parádním Locke s Tomem Hardym), jemuž bych v současnosti svěřil snad všechno. A navíc to značí, že nás čeká opravdu drsná a temná podívaná, jejíž pilot navíc natočí režisér Hunger Games či nedávné Rudé volavky Francis Lawrence. A to už jsou jména, která by Momoovi konečně mohla zajistit pořádnou seriálovou pecku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace