Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiks „Y: Poslední z mužů“ nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
barry keoghandiane lanefxkomisyy posledni z muzu
Kdo si zahraje v post-apokalyptické komiksovce o světě bez mužů? 

Komiks Briana K. Vaughana Y: Poslední z mužů to se zfilmováním neměl lehké. O adaptaci se průběžně mluvívá už hodně dlouho, ale zatím všechny projekty selhaly. Pak ale práva konečně dostal zpátky Vaughan a spoluautorka (kreslířka) Pia Guerra a teď se konečně úspěšně hýbe dopředu seriálová verze od FX s jednoduchým názvem Y, pro kterou by měl Vaughan i psát. Již dávno uzavřený komiks od Vertiga vypráví o post-apokalyptickém světě, kde v jeden moment záhadně zemřeli všichni savci s chromozomem Y. Tedy, všichni kromě Yoricka Browna a jeho opičáka. A pilotní díl teď nabral docela slušné obsazení.

Hlavní postavu lehkovážného mladíka si zahraje Barry Keoghan z Dunkerku. Diane Lane ztvární Yorickovu matku, senátorku Jennifer Brown, Imogen Poots dostala roli Hero Brown, Yorickovy sestry záchranářky. Lashana Lynch si zahraje „Agentku 335“, drsnou tajnou agentku přidělenou k Yorickově ochraně. Juliana Canfield bude hrát Beth, jeho přítelkyni, která je v předloze v době incidentu na expedici někde v Austrálii a Yorick se k ní snaží zoufale dostat (což vzhledem ke kolapsu všech možných systémů, včetně letecké dopravy, není vůbec jednoduché). Tady ale dost možná seriál půjde jinou cestou. A konečně Marin Ireland si zahraje asistentku prezidenta. Musím přiznat, že na první dobrou bych si jako Yoricka představoval spíš někoho jiného než Keoghana… ale nemusí být špatný. Co vy, pokud jste četli, jak jste s obsazením spokojeni?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace