Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joss Whedon na HBO


ikona
krauset
avengersbuffyfireflyhboneverswhedon
Režisér prvních dvou Avengers chystá nový sci-fi seriál.  

Joss Whedon má díky prvním Avengers, Buffy a Firefly kultovní status. Sice se zdál poněkud vyhořelý z práce na druhých Avengers (které jsou podle mě nedocenění), ale nyní již zvesela pracuje na úplně novém projektu. HBO totiž v soutěži s Netflixem ulovilo Whedonův scénář seriálu s názvem The Nevers.

The Nevers, kde Whedon figuruje jako scenárista, režisér, výkonný producent i showrunner, je původní počin. Půjde o sci-fi drama o skupině žen za viktoriánské éry, které mají nadpřirozené schopnosti, mocné nepřátele a misi, jež může změnit běh dějin.  

 

Pro Whedona to bude první návrat do televize od doby, co spoluvytvořil Agenty S.H.I.E.L.D., a první zcela v jeho režii od Domu loutek (2009).  Předtím vytvořil hit Buffy, přemožitelka upírů a Firefly. Whedon, nominovaný na Oscara za scénář k Toy Story, je ze spolupráce s HBO nadšený. „The Nevers je možná nejambicióznější příběh, který jsem vytvořil. A nedovedu si představit lepší domov než HBO. Okamžitě pochopili mou zvláštní, intimní epiku. Už je to dlouho, co jsem vytvořil zcela nový fikční svět, a HBO nenabízí jen ‚prestiž‘, ale vášnivou spolupráci.“ Spolu se spin-offy Hry o trůny a sci-fi dramatem Demimonde od J. J. Abramse je tu další zabroušení HBO do fantastiky. Je vidět, že se stanice připravuje na život po Hře o trůny.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace