Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový seriál podle autorky Sedmilhářek


ikona
krauset
moriartysedmilhářkythree-wishes
Přiblíží se nová adaptace úspěchu HBO hitu? 

Liane Moriarty je úspěšná spisovatelka. Sedm jejích knih se stalo bestsellery, přičemž adaptace jejího románu Big Little Lies (Sedmilhářky) patřila k nejlepším seriálům loňského roku. Není proto divu, že se studia chystají převést na obrazovky i další její příběhy.

Tím právě oznámeným je adaptace románu Tři přání (Three Wishes), který je spisovatelčinou prvotinou. Životy tří velmi odlišných sester se prolnou během svatebního víkendu na Manhattanu, jenž skončí tragédií. Vztah sester bude otestován, když na povrch vyplyne skandální tajemství, které se dotýká života každé z nich.

 

Práva na Tři přání vlastní EveryWhere Studios a proslýchá se, že se na produkci bude podílet i Netflix. Román zadaptuje dramatička a televizní scenáristka Lila Feinberg, Moriarty bude podobně jako u Sedmilhářek, kde dohlíží na druhou sérii, výkonnou producentkou. První série Sedmilhářek získala osm Emmy z šestnácti nominací a čtyři Zlaté glóby.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace