Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový komiksový seriál: Stargirl


ikona
Diego.Dorlan
kevin feigekomiksstargirl
Byl oznámen další komiksový seriál. Co již víme? 

Stargirl bude dalším hraným seriálem, který se připojí k nové streamovací službě, jíž připravuje DC. K již oznámeným seriálům Titans, Swamp Thing či Doom Patrol se tak připojí další novinka, jež se pokusí vyhrát přízeň fanoušků. Stargirl je zatím ve velmi ranné fázi produkce, ale i tak jsou s ní již spojená dvě důležitá jména. Jedním z nich je Geoff Johns, autor této postavy a druhým je Greg Berlanti. Oba by měli zajistit produkci seriálu a o scénář se postará Greg Berlanti, který je spojený s většinou komiksových seriálů od DC.

A kdo že to vůbec ta Stargirl je? Pravým jménem Courtney Whitmore je jednou z hlavních postav spojených s Justice Society of America (starší, ale méně známý sourozenec Ligy spravedlnosti). Ve svém arsenálu má opravdu velké množství schopností a dovedností, které získává zejména z hvězdného opasku a hvězdné hole s jejichž pomocí zachraňuje svět. Svou první návštěvu na televizních obrazovkách si postava Stargirl odbyla před lety ve Smallville a relativně nedávno jsme ji mohli vidět v Legends of Tomorrow.

Vytáhni v hospodě: Kevin Feige se ještě před úspěšnou kariérou u Marvelu snažil přivést Stargirl na televizní obrazovky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace