Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nálož z Comic-Conu


ikona
Spooner
comic conorvilletraileryvikingswalking deadživí mrtví
Jaké seriály přišly letos s nejlepšími ukázkami? Dostali nás do kolen víc Živí mrtví, Vikingové, nebo Doctor Who? 

Svátek všech geeků, populární Comic-Con v San Diegu, je už pár dní za námi. A už se zde stalo takovým příjemným zvykem, že seriálová nadílka trailerů je zde stejně tak štědrá, jako ta filmová. A letos dokonce tu chudou filmovou značně převyšovala. Pravda, i v televizní sekci chybělo opravdu výrazné a silné jméno a absence Stranger Things, Daredevila či pecek od HBO byla znát. I tak ovšem bylo v tomto ohledu z čeho vybírat a kromě zajetých titulů se představilo i několik novinek. Kdo po Mayans MC, druhém Star Treku či návratu Klonových válek nejvíc zabodoval?

The Walking Dead Season 9

Trailery Živých mrtvých patří na Comic-Conu každoročně k těm nejlepším a nejsledovanějším. A také tentokrát odvedli traileroví fachmani poctivou práci. Jen zapomněli o trošku víc stříhat. Vážně totiž nechápu, proč musí mít upoutávka, jež je navíc dějově dosti řídká, přes pět minut. Na druhou stranu, po rádoby akčních ukázkách na předchozí sezóny se tady ladí na komornější a osobnější strunu. A tvůrcům to naštěstí docela vychází. I když do jisté míry za to může i fakt, že letos to kvůli plánovanému odchodu Adrew “Ricka“ Lincolna a Lauren Cohan aka Maggie asi dosti osobní a dojemné bude. Tedy doufejme. 

Fear The Walking Dead Season 4B

Taky zombie spin-off sází na řemeslnou jistotu a zkouší to i s rádoby veselejším hudebním podkresem. Jenže to tady vychází o třídu méně než u slavnějšího bratříčka. Tady to prostě působí jako béčková nástavba téhož, u níž navíc nefunguje napětí a postavy diváka tolik nezajímají. Své příznivce ale i tento nemrtvý kousek jistě potěší.

Vikings Season 5B

Historické Vikingy jsem sice přestal sledovat už během čtvrté řady, tento natřískaný trailer na zbytek jejich páté štace mě však dosti nahlodává v tom dát těmto řezníkům ještě jednu šanci. Tahle ukázka má totiž opravdu všechno. Démonický Ivar dokázal plně nahradit drsného tatíka Ragnara a jeho válečný konflikt s Laghertou a Bjornem slibuje opravdu velké věci. Je to epické, krvavé, osobní a má to zatracený spád. Prostě poctivé vikingské maso!

Man in The High Castle Season 3

Konečně! Na třetí řadu Muže z vysokého zámku čekají fanoušci už skoro dva roky a po jistých tvůrčích změnách bylo kolem projektu až podezřelé ticho. Nyní se ale Rufus Sewell a spol. konečně připomínají v nabušeném teaseru, jenž ukazuje, že nová série bude ještě mnohem větší a zřejmě i akčnější. A vydá se možná i dosti odvážným směrem. Ano, těším se opravdu moc.

Doctor Who Season 11

Jen pár dní po prvním teaseru se 11. řada Doctora Who vytasila s další ukázkou. "Tohle všechno je pro mě nové", říká nová Doktorka Jodie Whittaker, a to samé platí i pro diváky. Zatím mám problém ji vnímat jako tu samou postavu, kterou hrál Capaldi a další, ale tak to konec konců bylo s každou novou Doctorovou inkarnací. Samotný trailer toho pořád mnoho neprozradil, uvidíme jen tři neznámé tváře v rolích nových společníků a rychlou koláž různých, produkčně kvalitních sci-fi lokací. "Bude to zábava", říká Jodie na konci, tak doufejme že i tohle bude platit i pro diváky. (Sam.Vimes)

Better Call Saul Season 4

Poctivá práce. Saulův prequel možná nikdy nedosáhne takové popularity jako Breaking Bad, pořád se ovšem jedná o kvalitní pecku s prověřenými charaktery a známou atmosférou, která prostě této značce ostudu nedělá. A ani čtvrtá série na tom evidentně nic nezmění. A je zkrátka vždycky dobré vidět staré dobré známé z Albuquerque.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace