Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Sherlocka na HBO


ikona
krauset
dr-whohbomoffatsherlocktime-traveler-wife
Tvůrce Sherlocka a Doctora Who zadaptuje román o cestování v čase.  

Steven Moffat, držitel dvou Emmy a tvůrce, scenárista a výkonný producent Doctora Who (Pán Času) a Sherlocka, zadaptuje pro HBO drama seriál Time Traveler’s Wife podle románu Audrey Niffenegger. Jde o „magický spletitý milostný příběh“ manželství Clare, umělkyně, a Henryho, které čelí neobyčejné překážce. Henry, dobrodružný knihovník, má totiž genetickou poruchu, jež způsobuje nedobrovolné cestování časem. 

Moffat k tomu řekl: „Četl jsem román Audrey Niffenegger před mnoha lety a zamiloval se do něj. Dokonce jsem jednu epizodu Doctora Who, The Girl In The Fireplace, napsal jako přímou odpověď tomuto příběhu. Pak se v dalším románu jedna postava dívá přesně na tuhle epizodu – a mně došlo, že mě Audrey prokoukla. Šance adaptovat tenhle román je splněný sen. Je to příběh z kategorie ,štastně až do konce’, ale nikoliv nutně v tomhle pořadí.“ HBO kvůli seriálu přebilo další zájemce, mezi nimiž  byl údajně i Amazon. Obsazení nebo datum premiéry dosud není známo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace