Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dempsey v thrilleru ze světa financí


ikona
krauset
borghidempseydevils
Italské televize produkují seriál podle románu o finanční krizi.  

Patrick Dempsey, nominovaný kdysi za Chirurgy na Zlatý glóbus, bude hrát po boku italského herce Alessandra Borghiho (Suburra) ve finančním thrilleru s názvem Devils. Bezcitný trader Massimo Ruggero (Borghi) je v londýnské pobočce jedné americké banky uveden do světa financí ředitelem Dominicem Morganem (Dempsey). Ruggero se zaplete do mezikontinentální finanční války, jež otřese Evropou, a musí se rozhodnout, zda bude komplicem, či odpůrcem svého mentora. 

 

Seriál produkuje Sky Italia, která má za sebou úspěch s Mladým papežem, a Lux Vide, která stojí za seriálem Mediceové: Vládci Florencie v hlavní roli s Richardem Maddenem (Robb Stark ve Hře o trůny). Desetidílná první série bude v angličtině podobně jako zmíněné italské produkce. S natáčením se začne v září v Londýně a Římě. Scénář je na motivy románového bestselleru tradera Guida Brery, jenž byl částečně inspirován finanční krizí z roku 2008. Jeden z režisérů, Nick Hurran (Sherlock), bude působit i jako showrunner.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace