Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watchmeni dostali zelenou


ikona
Spooner
hbolindelofwatchmen
Seriál ze světa legendárního comicsu se opravdu podívá na HBO. Kdy se ho dočkáme? 

Že HBO a tvůrce Ztracených či Pozůstalých Damon Lindelof chystají seriál podle uctívaného comicsu Watchmen od Alana Moorea, jste už asi zaznamenali. Známý scenárista na něm dělá už delší dobu a o příběhu víme v podstatě jen to, že se nebude jednat o další přímou adaptaci slavné předlohy ani pár let starých prequelů, ale naservíruje nám svůj vlastní děj. HBO si pak toto jaro objednala zkušební pilot. A i když někteří si už možná mysleli, že tím mají televizní Watchmeni vyhráno, stále to mohlo dopadnout všelijak. Jak totiž víme, cesty od pilotu ke schválení celé řady bývají hodně trnité a HBO se rozhodně nebojí takto zařezávat i projekty renomovaných tvůrců. Nyní už však máme o osudu Strážců definitivně jasno.

 

Kravaťáci z televize, která vlastně ani televize není, totiž jsou z pilotu evidentně nadšeni a první série tak dostala definitivně zelenou. Lindelof pak zároveň na svém Twitteru potvrdil, že se jí dočkáme už příští rok, což je možná i dříve, než jsem já osobně čekal. Watchmeni se tak nejen stávají jednou z nejnadějnějších novinek příštího roku, ale zároveň doplní už tak sakra silnou nabídku HBO pro příští rok, která už teď čítá finále Hry o trůny, druhé Sedmilhářky a návrat Temného případu. Tím ovšem veškeré novinky o projektu končí a my doufáme, že se brzy o comicsové novince s Jeremy Ironsem, Donem Johnsonem či televizní veteránkou Reginou King dozvíme více.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace