Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Altered Carbon do vesmíru


ikona
Spooner
altered carbonapplekinnamanmoorenetflix
Hvězda ambiciózní sci-fi či The Killing se objeví v nadějném vesmírném kousku. 

Charismatický Joel Kinnaman měl po parádní televizní kriminálce The Killing slušně našlápnuto a zdálo se, že by se mohl stát menší hollywoodskou hvězdou. Jenže po Robocopovi či Sebevražedném oddílu se nám naopak začíná pomalu stěhovat zpátky do bedny. Nejdříve potrápil Kevina Spaceyho ve čtvrté a páté řadě House of Cards, poté se na Netflixu přesunul k ambiciózní sci-fi Altered Carbon a momentálně natáčí pro Amazon seriálovou verzi thrilleru Hanna od Joe Wrighta. Ve druhé řadě pecky od Netflixu ho ale nahradí Anthony Mackie a také u Hanny má údajně smlouvu jen na jednu sezónu. Už nyní si proto vybral svůj další seriálový projekt.

 

Tentokrát se stěhuje na samotný Apple, jenž hodlá v následujících měsících razantně vstoupit na seriálový rybníček. A právě doposud nepojmenovaná novinka s Kinnamanem by se mohla snadno stát jednou z těch nejzajímavějších. Seriál totiž bude zkoumat, jak by to vypadalo, kdyby vesmírné závody mezi Spojenými státy a Sovětským svazem nikdy neskončily. Severský drsoň si pak zahraje jednoho z nejlepších astronautů NASA, Edwarda Baldwina. Ano, zatím to může dopadnout všelijak. Mnoho lidí by však mohlo potěšit také jméno showrunera Ronalda D. Moorea, jenž má na triku kultovní Batllestar Galacticu a hitový doják Cizinka. I z jeho strany to tedy může dopadnout všelijak. Vzhledem k hlavní herecké hvězdě i zajímavému tématu ovšem doufáme ve šťastný konec.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace