Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v televizních Star Wars?


ikona
Spooner
disneyfavreaupascalstar wars
Seriálové Hvězdné války se chystají před kamery. Kdo se v nich možná objeví?  

Že pro nás Disney na své plánované streamovací službě chystá konečně první hraný Star Wars seriál, už asi víte. Na starosti ho má tvůrce Iron Mana či Knihy džunglí Jon Favreau a na první osmidílné sérii hodlá Disney utratit údajně hodně peněz. Tvůrci se pak snaží všechny podrobnosti držet pod pokličkou. I přesto se ovšem ví, že by se děj měl odehrávat 7 let po bitvě o Yavin, tedy 3 roky po epizodě VI. Vyplní tedy nejspíš další dějovou mezeru mezi šestou a sedmou epizodou. Podle spekulací by nás pak měl zavést na planetu Mandalore, domova velkých válečníků a Boba Fetta. Zatím ovšem nebylo jasné, kdo se v seriálu vůbec objeví a jací režiséři se objeví za kamerou. Nyní ale možná dostáváme první pořádné střípky.

Podle serverů Making Star Wars a Discussing Film je už totiž takřka kompletní seznam režisérů. A rozhodně to nejsou žádná neznámá jména. Automaticky se počítá s tím, že minimálně jednu epizodu zrežíruje sám Favreau, toho by měl pak vystřídat Alan Taylor (Hra o trůny, Thor 2) a také tvůrce všech animovaných Star Wars, Dave Filoni. Hlavním kameramanem pak bude Greig Fraser, jenž stál za kamerou také u Rogue One. A kdo, že se v seriálu podle nejnovějších drbů objeví? Tady se skloňuje zatím pouze jméno Pedro Pascala. Ten má v poslední době hodně dobře rozjetou kariéru a kromě Hry o trůny či Narcos jsme ho mohli vidět i v druhých Kingsmanech a zahraje si i v dalším dobrodružství Wonder Woman. A celkově je to sympaťák, jehož vidíme vždycky rádi. Není zatím jasné, koho si zahraje, mělo by se však jednat o hlavní postavu. Musíme ovšem připomenout, že se stále jedná o spekulace a nic není potvrzené. Pokud by ovšem jenom část z toho byla pravda, tak je vidět, že Disney hodlá prvnímu hranému seriálu z předaleké galaxie dát co nejlepší péči.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace