Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Alias rebootu?


ikona
Spooner
abramsaliasgarnerreboot
Kultovní špionážní seriál J. J. Abramse se možná vrátí. Bude u toho i Jennifer Garner? 

Alias patřil na počátku nového tisíciletí společně s Kriminálkou Las Vegas a 24 hodinami mezi takřka přelomové seriály, jež započaly moderní televizní éru. A navíc byla to ve svých prvních třech sezónách akční thrillerová pecka, která Hollywoodu představila nejen Jennifer Garner, ale zejména Bradley Coopera a tvůrce seriálu J. J. Abramse. Ano, na příběhu dvojité agentky Sidney Bristow se už možná malinko podepsal zub času. Kultovní pecka, jež má v seriálové historii své jasné místo, to ale bude napořád. A brzy se navíc možná dočká rebootu.

 

Kdo na něm pracuje a co nás v něm čeká zatím není jasné. Vše se totiž zatím rozvíjí na vlně spekulací, které rozvířila právě tvář hlavní představitelky, Jennifer Garner. Ta se při propagaci svého nového seriálu Camping pro HBO možná tak trochu prokecla. „Slyšela jsem, že se na rebootu Alias opravdu pracuje, ale se mnou o tom nikdo nemluvil. Ale jestli mě nebudou chtít zpátky aspoň ve vedlejší roli, tak budu naštvaná,“ řekla herečka. Zároveň však dodala, že neví, jak moc jsou plány na reboot vážně, a že o něm neví prakticky nic. I tohle málo však stačí milionům fanouškům, aby o jejím tvrzení začali spekulovat. A je otázkou, zda herečka předběžně prozradila info o dalším televizním návratu, či se Jennifer prostě a jednoduše spletla. Vzhledem k tomu, že se chystá i pokračování Veronicy Mars a nového pojetí se dočká i samotná Buffy, bych se ale tomuto návratu vůbec nedivil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace