Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo převezme Top Gear po Joeym?


ikona
Sam.Vimes
bbcFreddie Flintoffmatt leblancPaddy McGuinnesstop gear
Matt LeBlanc plánuje odchod z Top Gearu a teď už známe nové složení týmu. 

Top Gear, britský zábavní pořad, který je občas i trochu o autech, se stal miláčkem publika z desítek zemí díky trojici Clarkson, May, Hammond. Ani po jejich vyhazovu / odchodu k amazonovskému Grand Tour to ale původní Top Gear nechce vzdát. Řada číslo 23 s Chrisem Evansem a Mattem LeBlancem byla sice poměrně špatná, ale když se po Evansově odchodu v 24. a 25. řadě dostal do popředí LeBlanc s Chrisem Harrisem a Rory Reidem, všechno si to sedlo mnohem líp. A tu část diváků, kteří na Top Gear koukají primárně kvůli autům, to dokonce mohlo bavit víc než Grand Tour. Joey z Přátel ale show o autech nikdy nechtěl moderovat věčně, takže po nadcházející 26. sérii bude končit a tým se opět obmění.

Zleva: Freddie Flintoff, Paddy McGuinness, Chris Harris

Kromě LeBlanca se s Top Gearem rozloučí i Rory Reid, který se přesune do sesterské web série Extra Gear. Zbývajícího Harrise doplní nováčci Paddy McGuinness a Freddie Flintoff. McGuiness je komik a moderátor zábavních pořadů, Flintoff je bývalý hráč kriketu a moderátor např. soutěžního pořadu A League of Their Own. Ani jeden z pánů podle všeho Harrise v řidičských schopnostech nepřekoná, ale vztah k autům samozřejmě mají a BBC si od nich slibuje „novou energii a soutěživost“. Současný tým natočí 26. řadu koncem letošního roku a vysílat se bude začátkem příštího roku, zatímco se již bude točit 27. řada s novým týmem, s níž se počítá na druhou polovinu roku 2019.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace