Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Ricka a Mortyho ke Star Treku


ikona
Spooner
cbsdiscoveryrick a mortystar trek
Jeden z tvůrců šíleného animáku si vyšlápne na legendární sci-fi. 

V kině to sice s filmovými Star Treky aktuálně nevypadá zrovna růžově a možná přijdou o svou hlavní hvězdu, Chrise Pinea, v seriálovém rybníčku se ovšem legendární značce opět začíná dařit. První řada Star Trek: Discovery byla slušným hitem, a tak má internetová služba CBS All Access s tímto světem velké plány. Kromě druhé série, do níž dorazí i samotný Spock, se chystá také seriálový návrat kapitána Picarda s Patrickem Stewartem a plánují ještě několik projektů. Tím dalším se pak Star Trek vydá tam, kam se doposud značka ještě nevydala. Na pole dospěláckých animáků.

 

Novinka Star Trek: Lower Decks by totiž měl být šíleným animákem pro dospělé moderního střihu, jenž nám navíc představí hodně netradiční hrdiny. Místo hlavní posádky se totiž tentokrát podíváme do života pomocného personálu jedné ze zapadlejších lodí Hvězdné flotily. Budeme se tedy nejspíš dívat, jak si tu žijí uklízeči, údržbáři, či lidé, kteří dávají náplně do supermoderních mašin na výrobu jídla. Ano, zní to hodně netradičně a ve světě Star Treku by se mohlo jednat o zatraceně svěží vítr. O to by se pak neměl postarat nikdo menší, než jeden ze scenáristů šílenosti Rick a Morty, Mike McMahan. Ten má na kontě docela dost dílů tohoto animovaného hitu a je tu tak velká naděje, že od Harmona a spol. cosi odkoukal. CBS pak novince věří natolik, že jí ihned odklepla rovnou dvě sezóny. A já jsem na neobvyklý pohled do slavného vesmírného světa celkem zvědavý.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace