Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Hry o trůny ulovil hlavní hvězdu


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůnylong nightmartinnaomi watts
Která hollywoodská tvář si zahraje v seriálovém bratříčkovi fantasy megahitu? 

Že na HBO už nějaký pátek kutí prequel ke svému megahitu Hra o trůny, už asi víte. Tamní kravaťáci zkrátka po nadcházejícím finále epické fantasy nehodlají Západozemí nechat ležet ladem a už na počátku příštího roku by měli začít točit pilot k projektu zvaném The Long Night. Ten by tak měl logicky pojednávat o Dlouhé noci, jedné z nejtemnějších etap v dějinách Západozemí, při níž zavládla ta nejhorší zima, poprvé se objevili Bílí chodci a dozvíme se v ní také mnohé o zrození rodu Starků. A samozřejmě nejen to. Na projektu pak kromě G. R. R. Martina pracuje jako showrunnerka scenáristka Kingsmanů či Kick-Asse Jane Goldman. A jelikož se v prequelu odehrávající se 8 tisíc let před Hrou o trůny logicky neobjeví nikdo z původního obsazení, musí se samozřejmě hledat nové tváře. A stejně jako v případě Hry o trůny lákali tvůrci zprvu na Seana Beana, i zde nejdříve oznámili příchod slušného hollywoodského jména.

 

Hlavní hvězdou seriálu se tak stává nestárnoucí Naomi Watts. Hvězda King Konga, Mulholland Drive či 21 gramů pak čeká na další výraznou roli už sakra dlouho a zde by mohla mít proto možnost zase herecky zazářit. A dát o sobě divákům pořádně vědět. Koho přesně si zahraje, zatím drží HBO pod pokličkou. Mělo by jít ovšem o charismatickou ženu ukrývající temné tajemství. Což v podstatě pasuje na každou druhou postavu ve světě GoT, takže nejsme o nic moudřejší. Mělo by se pak jednat o hlavní ženskou postavu. Už teď je ovšem jasné, že stejně jako v případě GoT bude těch ústředních hrdinů mnohem více. HBO ovšem ukázalo, že ani na prequelu Hry o trůny nehodlají šetřit a nejspíš v něm uvidíme nejedno známé jméno. Nechme se překvapit, s jakým trumfem se pochlubí příště.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace