Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Falcon a Winter Soldier fasují seriál


ikona
Spooner
avengersdisneyfalconlokimarvelscarlett witchwinter soldier
Kámoši Kapitána Ameriky se dočkají seriálové týmovky. Dorazí i jejich filmoví představitelé? 

Je to pár týdnů, co Disney ohlásil své velmi ambiciózní plány rozjet na své chystané streamovací službě velkolepé seriálová dobrodružství vedlejších postav hitů od Marvelu. Načež hned dali zelenou seriálovým sólovkám Lokiho a Scarlet Witch. Počítá se samozřejmě s obsazením Toma Hiddlestona i Elizabeth Olsen, kterou by měl navíc podle posledních spekulací v jejím kousku doplnit i Vision Paula Bettanyho. Disney s Marvelem ovšem dali jasně najevo, že podobné plány mají i s dalšími známými postavami a svých vlastních projektů se dočká mnohem více charakterů. A nyní máme jasno o dalších dvou.

 

Na Disneyho streamovací službě se totiž můžeme těšit také na seriál Falcon and Winter Soldier, v němž budou muset dva nejlepší kámoši Kapitána Ameriky spojit síly v další nebezpečné misi. Detaily zatím drží Disney s Marvelem pod pokličkou. Už teď je ale jisté, že se před kamerou vrátí Anthony Mackie i Sebastian Stan. A na jejich týmovku, stejně jako v případě Lokiho a Scarlet Witch, dohlédne i sám Kevin Feige. Kdy přesně se seriálu dočkáme, zatím není jasné a jsme zvědaví, kdy se Feige a spol. o chystaných seriálech rozkecají trochu víc. A také, kdo vyfasuje svůj vlastní seriál jako další. Koho tipujete vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace