Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdně obsazená moderní láska


ikona
Spooner
amazoncarneyhathaway,tv-feymodern love
Anne Hathaway, Tina Fey a další hvězdy se objeví v našlapané sérii od Amazonu. Kdo ji natočí? 

V současné seriálové tvorbě už není vlastně nic výjimečného na tom, když se vám do novinky podaří ukecat jednu či dvě herecké hvězdy. Ano, pořád je to pro projekt lákavé, takový Netflix, HBO i ostatní velcí hráči ovšem ukecávají slavné tváře už snad do každého druhého projektu. Občas se ovšem objeví kousek, v němž se tvůrci při shánění castingu naprosto utrhnou ze řetězu a hraje v něm jedna známá tvář vedle druhé. A přesně tento pocit nejspíš budeme mít u novinky od Amazonu s názvem Modern Love.

 

Série bude antologií, která bude zkoumat lásku v jejích nejkrásnějších i nejkomplikovanějších formách. Je tak možné, že zde dostaneme několik samostatných milostných příběhů, v nichž se ovšem prověřenými herci šetřit opravdu nebude. V Modern Love si totiž zahrají mimo jiné Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Sofia Boutella, Andy Garcia, John Slattery z Med Men či Olivia Cooke z Ready Player One. Prostě jedno slibné jméno vedle druhého, talentem se to však bude hemžit i za kamerou. Celý projekt si totiž bere na starosti režisér John Carney, jenž má na svém kontě hudební pecky Once a Sing Street. A ten už nám dal několikrát najevo, že vztahy mezi charaktery umí vykreslit jako málokdo. U série si pak sepíše i scénář a s režií jednotlivých epizod mu bude pomáhat např. herečka Emmy Rossum ze Shameless. Od tohoto projektu si asi na Amazonu slibují hodně a já se jim vůbec nedivím. Karty totiž mají rozdány víc než solidně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace