Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cowboy Bebop se dočká hraného seriálu


ikona
Spooner
animecowboy bebopnetflix
Kultovní anime míří na Netflix! Máme se těšit, nebo spíš bát? 

Legendárního Cowboy Bebopa znají asi i lidi, kteří japonským anime kouskům příliš neholdují. Příběhy nesourodé partičky lovců odměn, kteří loví ty nejnebezpečnější zločince solárního systému, se díky svému stylu míchající sci-fi a western staly slušným kultem. O jeho hrané verzi se proto v Hollywoodu mluví už celkem dlouho. V poslední době se však od ambic na celovečerní film přešlo, k úlevě všech fanoušků, k podobě seriálové. Na té v posledních měsících pracoval scenárista posledního Thora, Chris Yost, a projekt už prakticky jen hledal svůj seriálový domov. A nyní ho konečně našel.


Hraný Cowboy Bebop totiž dostal zelenou na samotném Netflixu. První řada pak bude mít deset epizod a základní synopse samozřejmě zůstane bez změny. Pokud se však bojíte klasického amerického zprznění, možná by vás mohla malinko uklidnit účast režiséra původního animáku Shinichiro Watanabe, jenž bude u novinky sloužit jako konzultant. Netflix navíc v poslední době do anime fušuje čím dál více a nakupuje v Asii známé kousky. Snad to tedy bude brát opravdu poctivě a nepoštve si po sobě armádu věrných fanoušků. Přijde vám hraná adaptace Cowboy Bebopa jako dobrý nápad, nebo se jí bojíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace