Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Dracula má tvář


ikona
Spooner
bbcdraculadrákulagatissmoffatnetflixsherlock
Kdo si zahraje legendárního upíra ve výpravné minisérii od tvůrců Sherlocka? 

O tom, že se na náš řítí již miliontá adaptace legendárního románu Brama Stokera o hraběti Drákulovi, jste si u nás už přečíst mohli. Tato verze ohrané klasiky by ovšem přeci jen mohla být o něco zajímavější. Třídílnou minisérii totiž chystá opěvované britské duo stojící za Sherlockem či Doctorem Who, Mark Gattis a Steven Moffat. Na moderní pojetí ovšem v tomto případě zapomeňte. Tentokrát se vsadí na klasiku, která by se měla odehrávat na konci 19. století, kdy upíří hrabě rozjíždí své plány proti viktoriánskému Londýnu. Minisérie by pak měla být pořádně výpravná a kromě britské BBC se na ní bude nově podílet i internetový Netflix. A my už nyní víme, kdo si zahraje ostře sledovanou hlavní roli.

 

Nejslavnějšího upíra všech dob si tentokrát zahraje Dán Claes Bang. Což je jméno, které vám na první přečtení nic neřekne, už má ale za sebou pár slušných zářezů. Objevil se v nedávné Dívce v pavoučí síti, zahrál si ve severské pecce Most a příští rok se tuzemskému publiku představí ve slibně obsazené mezinárodní novince Skleněný pokoj, kterou natočil Julius Ševčík. Žádná velká hvězda v hlavní roli se tedy nekoná, britské tvůrčí duo už ovšem několikrát prokázalo nevídaný čuch na méně známé herecké tváře, z nichž pak autoři udělali solidní hvězdy. Tak uvidíme, zda se jim zadaří i v tomto případě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace