Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Daredevil končí! A Marvel to na Netflixu balí

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek

Konečně konec

Opravdu je Daredevil nejlepší? Mám takový pocit, že Punisher byl ještě o pár úrovní výš. Nevím, jestli jsem jediný, ale opravdu se mi víc líbila u Daredevila první série, kdy byla akce ještě poměrně komorní a po ulicích NY neběhala banda ninjů s luky a šípy. Vrchol bizáru a kýče si seriál odbyl koncem druhé série (která šla kvalitativně od prvních dílů -právě s Punisherem - výrazně dolů) a k mému překvapení to dokázalo dojít ještě o krůček dál v Defenders. Naštěstí, třetí série se očividně snažila najet na styl onoho Punishera, takže se jim fakt celkem povedla. Ale tvrdit o tom, že to je to nejlepší, co televizi potkalo (jako v nedávné recenzi na 3. sérku), je tak trochu přehnané. Kýčovitých dialogů šustících papírem tam bylo víc než dost. Přesto za mě slušných 8-9/10 a osobně jsem za konec seroše rád. Budu tak na něj vzpomínat v moc dobrém a klidně si dám někdy opáčko kvůli rozumné stopáži. Navíc Cox tu roli zvládnul fakt suprově. O D'Onofriovi se ani nebavím, hlavně on totiž dával seriálu kvalitu. I proto jeho absence v S02 byla tolik vidět na poklesu kvality.
A jestli se tady někomu líbí třeba ten Iron Fist, tak na tohle, prosím, hlavně nereagujte...očividně máte standardy kvality oproti mě posunuty hluboko do sračkoidních sfér, resp. kvalitu prostě nepoznáte.
23668
Opravdu je Daredevil nejlepší? Mám takový pocit, že Punisher byl ještě o pár úrovní výš. Nevím, jestli jsem jediný, ale opravdu se mi víc líbila u Daredevila první série, kdy byla akce ještě poměrně komorní a po ulicích NY neběhala banda ninjů s luky a šípy. Vrchol bizáru a kýče si seriál odbyl koncem druhé série (která šla kvalitativně od prvních dílů -právě s Punisherem - výrazně dolů) a k mému překvapení to dokázalo dojít ještě o krůček dál v Defenders. Naštěstí, třetí série se očividně snažila najet na styl onoho Punishera, takže se jim fakt celkem povedla. Ale tvrdit o tom, že to je to nejlepší, co televizi potkalo (jako v nedávné recenzi na 3. sérku), je tak trochu přehnané. Kýčovitých dialogů šustících papírem tam bylo víc než dost. Přesto za mě slušných 8-9/10 a osobně jsem za konec seroše rád. Budu tak na něj vzpomínat v moc dobrém a klidně si dám někdy opáčko kvůli rozumné stopáži. Navíc Cox tu roli zvládnul fakt suprově. O D'Onofriovi se ani nebavím, hlavně on totiž dával seriálu kvalitu. I proto jeho absence v S02 byla tolik vidět na poklesu kvality. A jestli se tady někomu líbí třeba ten Iron Fist, tak na tohle, prosím, hlavně nereagujte...očividně máte standardy kvality oproti mě posunuty hluboko do sračkoidních sfér, resp. kvalitu prostě nepoznáte.
Konečně konec
0 0
reagovat

Spooner

Priamo v linkovanom clanku na Deadline sa pise, ze tie plany sa mozu tykat iba Daredevila ako postavy a nie Coxovej verzie. Ja osobne to tiez tak citam. Napokon, aj v tom oficialnom vyhlaseni sa neurcito hovori len o postave ako takej a nie konkretne o seriali od Netflixu, ci jeho protagonistoch a tvorcoch. Jeho dalsie pokracovanie je preto nateraz prinajlepsom otazne.

Jeden z producentov serialu ale dost sklamane komentoval spravy o zruseni (vraj uz mali rozplanovanu celu 4. seriu) a napr. skuseny televizny kritik Alan Sepinwall si jednoznacne mysli, ze toto je Daredevilov koniec a do uvahy pripada akurat buduci reboot. Okrem ineho sa odvolaval na zname spory medzi televiznou a filmovou odnozou Marvelu a zmluvne prekazky (Netflix je spoluvlastnikom prav na doterajsie serie, ktore nadalej planuje uchovat ako sucast svojej programovej ponuky... pokracovanie na konkurencnej platforme tak mozno ani nie je zmluvne mozne). Mimochodom, vsetok doteraz ohlaseny obsah od Marvelu, ktory ma byt v ponuke Disney+, bude produkovat vyhradne filmova odnoz Marvel Studios.
23662
Priamo v linkovanom clanku na Deadline sa pise, ze tie plany sa mozu tykat iba Daredevila ako postavy a nie Coxovej verzie. Ja osobne to tiez tak citam. Napokon, aj v tom oficialnom vyhlaseni sa neurcito hovori len o postave ako takej a nie konkretne o seriali od Netflixu, ci jeho protagonistoch a tvorcoch. Jeho dalsie pokracovanie je preto nateraz prinajlepsom otazne. Jeden z producentov serialu ale dost sklamane komentoval spravy o zruseni (vraj uz mali rozplanovanu celu 4. seriu) a napr. skuseny televizny kritik Alan Sepinwall si jednoznacne mysli, ze toto je Daredevilov koniec a do uvahy pripada akurat buduci reboot. Okrem ineho sa odvolaval na zname spory medzi televiznou a filmovou odnozou Marvelu a zmluvne prekazky (Netflix je spoluvlastnikom prav na doterajsie serie, ktore nadalej planuje uchovat ako sucast svojej programovej ponuky... pokracovanie na konkurencnej platforme tak mozno ani nie je zmluvne mozne). Mimochodom, vsetok doteraz ohlaseny obsah od Marvelu, ktory ma byt v ponuke Disney+, bude produkovat vyhradne filmova odnoz Marvel Studios.
Spooner
0 0
reagovat
Ja si porad nejsem jisty, jestli Disney + bude, resp. muze byt pouze family friendly/PG 13 sluzba. Dost by to popiralo jednu z nejvetsich vyhod. Hulu je samozrejme moznost (a vlastne i celkem logicka), ale takhle to zbytecne tristit. Tezko rict. Maximalne nejake vyhodnejsi poplatky pro stavajici zakazniky Hulu a vyhodne balicky pro D+ a hulu u novych zakazniku? Nevim no. Nejsem ten, ktery bude Disney zatracovat za to, ze chteji vydelavat penize, vlastne jsem prekvapenej, ze do tohodle vlaku naskakujou relativne pozde a vlastne jim to moc nezavidim. Z hlediska marketingu to musi byt docela fuska.
Jinak jsem si jistej, ze rozhodnuti tocit dal Daredevila (nebo taky ne teda) padlo uz davno a v tom prvnim pripade jsou uz herci a tvurci davno zahackovani, jen o tom nesmi mluvit.
23661
Ja si porad nejsem jisty, jestli Disney + bude, resp. muze byt pouze family friendly/PG 13 sluzba. Dost by to popiralo jednu z nejvetsich vyhod. Hulu je samozrejme moznost (a vlastne i celkem logicka), ale takhle to zbytecne tristit. Tezko rict. Maximalne nejake vyhodnejsi poplatky pro stavajici zakazniky Hulu a vyhodne balicky pro D+ a hulu u novych zakazniku? Nevim no. Nejsem ten, ktery bude Disney zatracovat za to, ze chteji vydelavat penize, vlastne jsem prekvapenej, ze do tohodle vlaku naskakujou relativne pozde a vlastne jim to moc nezavidim. Z hlediska marketingu to musi byt docela fuska. Jinak jsem si jistej, ze rozhodnuti tocit dal Daredevila (nebo taky ne teda) padlo uz davno a v tom prvnim pripade jsou uz herci a tvurci davno zahackovani, jen o tom nesmi mluvit.
0 0
reagovat

Amberson

S Lukem Cagem se nepočítá, to Marvel řekl v podstatě hned po zrušení seriálu, ještě před Colterovým rozloučením na sociálních sítích. U Iron Fista ovšem naznačili, že s ním ještě plány mají a teď to čerstvě potvrdili i u Daredevila. Uvidíme, kam ho nakonec šoupnou. Hulu by mohla být samozřejjmě také možnost, ale všechno zatím nasvědčuje tomu, že se všechny velké značky přestěhují na Disney+.
23660
S Lukem Cagem se nepočítá, to Marvel řekl v podstatě hned po zrušení seriálu, ještě před Colterovým rozloučením na sociálních sítích. U Iron Fista ovšem naznačili, že s ním ještě plány mají a teď to čerstvě [link="https://deadline.com/2018/11/daredevil-tv-series-future-plans-canceled-netflix-disney-1202511808/"]potvrdili[/link] i u Daredevila. Uvidíme, kam ho nakonec šoupnou. Hulu by mohla být samozřejjmě také možnost, ale všechno zatím nasvědčuje tomu, že se všechny velké značky přestěhují na Disney+.
Amberson
0 0
reagovat
Ani ta sledovanost vraj nebola prilis oslniva. Je fakt, ze ked sa na vsetky marvelovske serialy na Netflixe pozrieme ako na sucast jednej spolocnej znacky, tak od druhej serie Daredevila vybocovali z dlhodobeho trendu neustale klesajucej sledovanosti u kazdej dalsej varky epizod iba prva seria Punishera a tretia seria Daredevila. Zaroven ale plati, ze aj Daredevil stratil medzi druhou a tretou seriou 57% divakov.

S presunom na Disney+ by som nepocital. Sef Disneyho Bob Iger nedavno vyhlasil, ze pojde o rodinne orientovanu sluzbu. Realne tak zostava skor moznost, ze by Daredevil a pripadne aj dalsi pokracovali na Hulu. Az totiz Disney dotiahne transakciu s Foxom, tak sa stane majoritnym akcionarom Hulu a Iger uz deklaroval zaujem zvysit investicie do obsahu a povodnej tvorby. Problemom moze byt, ze kym sa vsetko dotiahne, tak hercom a stabu vyprsia kontrakty a upisu sa inym projektom. To by sa ale dale nejako poriesit, pokial by na strane Disneyho/Marvelu existovalo jednoznacne odhodlanie pokracovat, co je vsak otazne. A napr. taky Mike Colter sa uz viac-menej s postavou Lukea Cagea na socialnych sietach verejne rozlucil.
23659
Ani ta sledovanost vraj nebola prilis oslniva. Je fakt, ze ked sa na vsetky marvelovske serialy na Netflixe pozrieme ako na sucast jednej spolocnej znacky, tak od druhej serie Daredevila vybocovali z [link="https://screenrant.com/marvel-netflix-shows-losing-viewers/"]dlhodobeho trendu neustale klesajucej sledovanosti[/link] u kazdej dalsej varky epizod iba prva seria Punishera a tretia seria Daredevila. Zaroven ale plati, ze aj Daredevil stratil medzi druhou a tretou seriou 57% divakov. S presunom na Disney+ by som nepocital. Sef Disneyho Bob Iger nedavno vyhlasil, ze pojde o rodinne orientovanu sluzbu. Realne tak zostava skor moznost, ze by Daredevil a pripadne aj dalsi pokracovali na Hulu. Az totiz Disney dotiahne transakciu s Foxom, tak sa stane majoritnym akcionarom Hulu a Iger uz deklaroval zaujem zvysit investicie do obsahu a povodnej tvorby. Problemom moze byt, ze kym sa vsetko dotiahne, tak hercom a stabu vyprsia kontrakty a upisu sa inym projektom. To by sa ale dale nejako poriesit, pokial by na strane Disneyho/Marvelu existovalo jednoznacne odhodlanie pokracovat, co je vsak otazne. A napr. taky Mike Colter sa uz viac-menej s postavou Lukea Cagea na socialnych sietach verejne rozlucil.
0 0
reagovat
Mno, dalo se to čekat. Na druhou stranu teď Netflix může sbalit všechny ušetřený prachy a vrazit je do čtvrtý sezony The Last Kingdom. :D
23658
Mno, dalo se to čekat. Na druhou stranu teď Netflix může sbalit všechny ušetřený prachy a vrazit je do čtvrtý sezony The Last Kingdom. *:D*
0 0
reagovat
Disney + me totalne miji, Star Wars mrzaci, Avengers univerzum je uz tak nasackovane v kinech, ze nemam duvod koukat jeste na nejake spin-off serialy.
23657
Disney + me totalne miji, Star Wars mrzaci, Avengers univerzum je uz tak nasackovane v kinech, ze nemam duvod koukat jeste na nejake spin-off serialy.
0 0
reagovat
Spojení Punisher a Disney fakt dává smysl...
23656
Spojení Punisher a Disney fakt dává smysl...
0 0
reagovat
Tohle fakt zamrzí. Nejvíce se bojím, že až se ty postavy přesunou k Disneyumu, tak skončí otevřené násilí, vulgarita, sex a jakákoliv nepřístupnost.
23655
Tohle fakt zamrzí. Nejvíce se bojím, že až se ty postavy přesunou k Disneyumu, tak skončí otevřené násilí, vulgarita, sex a jakákoliv nepřístupnost.
0 0
reagovat
OK, za mě je to uzavřená trilogie, to nejlepší jsem díky Netflixu a tvůrčímu týmu viděl, Disney ať se jde klidně vys.at se svojí těžbou .

Asi teď můžou tvořit crossovery do zbláznění když Defenders degradujou na adekvátní rating (a rozpočet), takže se DD objeví bůhví vedle koh, což vlastně může být i fajn...

Dobrý to bylo každopádně, veliká škoda těch postav, u Disneyho jim dobře nebude.:-


23654
OK, za mě je to uzavřená trilogie, to nejlepší jsem díky Netflixu a tvůrčímu týmu viděl, Disney ať se jde klidně vys.at se svojí těžbou . Asi teď můžou tvořit crossovery do zbláznění když Defenders degradujou na adekvátní rating (a rozpočet), takže se DD objeví bůhví vedle koh, což vlastně může být i fajn... Dobrý to bylo každopádně, veliká škoda těch postav, u Disneyho jim dobře nebude.*:-*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se