Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Star Wars nabírají hollywoodskou legendu


ikona
Spooner
disneymandaloriannoltepascalstar wars
Který filmový veterán se objeví v chystaném Star Wars seriálu The Mandalorian? 

Jak bylo okolo obsazení prvního hraného Star Wars seriálu The Mandalorian ticho, tak v posledních týdnech se začíná Jon Favreau s castingem solidně rozjíždět. Po potvrzení hlavní hvězdy Pedro Pascala, jenž si zahraje osamělého pistolníka pocházejícího z rasy válečníků z planety Mandalore zažívající po pádu Impéria a před nástupem Prvního řádu hodně drsná dobrodružství, a drsňačky Giny Carano z Deadpoola totiž můžeme přivítat na palubě další známé jméno. A tentokrát se jedná o jednoho z největších hollywoodských matadorů.

 

Jednu z hlavní rolích si totiž v Mandalorianovi zahraje Nick Nolte, hvězda 80. let, jež společně s Eddiem Murphym stála s filmem 48 hodin na počátku žánru buddy movie. A od té doby si samozřejmě ještě nejednu výraznou roli připsal. V posledních letech se mu už ale tolik nedaří, jeho pokusy prorazit v seriálu taky vždy selhaly, a tak potřebuje roli v podobně jasném hitu jako sůl. Detaily okolo jeho postavy nechávají samozřejmě tvůrci pod pokličkou, se svým charismatem se ovšem v předaleké galaxii určitě neztratí. A Jon Favreau potvrzuje, že si do své seriálové novinky zatím vybírá hodně zajímavá jména.

Vytáhni v hospodě: Showrunnerem chystaného seriálového prequelu Roque One, v němž budeme sledovat příběh Cassiana Andora s tváří Diega Luny, se stává jeden z hlavních producentů pecky The Americans, Stephen Schiff. Konečně začíná být tento projekt malinko zajimavý.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace