Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Daredevil u Disneyho?


ikona
Spooner
iron fistdaredevildefendersjessicajonesluke cagemarvelnetflix
Opravdu má zrušená comicsová pecka šanci vrátit se na Disneyho streamovací službě? 

Už je to 14 dní, co Netflix definitivně potvrdil svou comicsovou čistku a rozkmotření s Marvelem, když nekompromisně zrušil populárního Daredevila. Za koncem nejlepší televizní comicsovky ovšem tentokrát nestála nízká sledovanost, tu měl Matt Murdock jako jediný z členů Defenders stále více než solidní, či úpadek kvality. Za vším totiž stály narůstající spory a napětí mezi Netflixem a Disneyem, jenž chce mít údajně všechny své comicsové hrdiny před startem streamovací služby Disney+ pod svou střechou. Zklamaní fandové tak aspoň doufali, že se slepý hrdina přeci jen vrátí, jen v jiném streamovacím domově. Jenže toho se bohužel asi jen tak nedočkáme.

 

Tedy minimálně ne v nejbližší době. Server Variety totiž přišel s informací, že smlouva mezi Marvelem a Netflixem ohledně seriálů členů Defenders (Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones a Iron Fist) obsahuje taky velmi zajímavou klauzuli. A to, že v případě konce zmiňovaných seriálů se žádná z postav nemůže následující dva roky objevit v žádném seriálu či jiném projektu mimo Netflix. Což v překladu znamená, že Disney i kdyby chtěl, nemůže na Matta Murdocka a spol. sáhnout až do roku 2020. Na případné pokračování, reboot či hostovačku v jiných projektech tak mohou fanoušci bohužel zapomenout. U Jessicy Jones, jejíž zrušení se očekává po premiéře třetí řady příští rok, pak bude možná další produkce až v roce 2021. Naděje fanoušků na Daredevilův návrat tak nyní zase o něco víc pohasly. Zajímavé ale je, že se tato smluvní podmínka netýká drsňáka Punishera, jemuž dal Netflix vlastní seriál až dávno po zmiňovaných smlouvách. I když, ne že by to na jeho blížícím se zrušení (premiéra druhé řady nás čeká už v lednu) něco změnilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace