Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Obsazení prequelu Hry o trůny


ikona
Spooner
beverly hillsgame of throneshbonetflixstřípkythronestrůnyvikings
Kdo si zahraje v seriálovém bratříčkovi fantasy megahitu? A jaké další castingové střípky vám utekli? 

Naše rubrika seriálových střípků si dala v posledních týdnech menší pauzu. Máme za sebou přeci jen Vánoce, tedy období, kdy se jednotlivé stanice spíše flákají a castingových novinek bylo poskromnu. Nyní se ovšem tvůrci začali v zajímavých informacích opět předhánět a několik zprvu nenápadných novinek, jež jste mohli snadno minout, se během minulého týdne urodilo. A rozhodně vás v tomto výčtu nezaujme pouze prequel Hry o trůny.

 

A právě tím rovnou i začneme. HBO totiž začalo na plné obrátky pracovat na prequelu svého megahitu Hra o trůny s pracovním názvem The Long Night a ohlásilo celkem macatý casting. K již dříve ohlášené hvězdě Naomi Watts se tak nyní přidala opravdu velká skupinka herců, z nichž vám někteří budou možná povědomí. Do historie Západozemí tak nové zavítá Naomi AckieDenise Gough, Jamie Campbell Bower z posledních Fantastických zvířat či Sweeney Todda, Sheila AtimAlex SharpIvanno JeremiahToby Regbo a Georgie Henley aka kdysi malá Lucinka z Letopisů Narnie. Ano, většina těchto ksichtů vám opravdu nic neřekne. To samé jsme ale říkali i před první série GoT, že ano.

 

Hvězda Vikingů Travis Fimmel si konečně vyhlídnul další seriálovou štaci. A opět sakra zajímavou. Představitel Ragnara Lothbroka si totiž zahraje v chystaném seriálu Ridley Scotta, Raised by Wolves, u něhož režijní mistr sám usedne i za kameru. Sci-fi z dílny kabelovky TNT bude pojednávat o androidech vychovávajících lidské děti v pozemské kolonii ve vesmíru, v níž začne hrozit, že se rozpadne kvůli náboženským různicím. Herec si pak zahraje právě jednoho z androidů, tzv. Otce.

A nyní si dáme zase klasické malé comicsové okénko. Luke Wilson to po neúspěšném hudebním seriálu Roadies zkusí v DC novince Stargirl. Zde si zahraje dalšího z méně známých hrdinů Pata Dugana, bývalého mechanika a nevlastního otce titulní superhrdinky, který bojuje proti zločincům ve svém obřím robotovi. U Disneyho s Marvelem pak už mají jasno, kdo napíše seriálový výlet Scarlet Witch a Visiona. Showrunnerkou jejich kousku se totiž stala Jac Schaeffer, jež je scenáristicky podepsaná pod nadcházející Captain Marvel i sólovkou Black Widow. Snad tedy Marvel vsadil na jistotu. 

 

Malinko přehlížený sympaťák James Badge Dale (13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, Pacific, 24 hodin) si zahraje v kriminální novince produkované Jerry Bruckheimerem, Hightown. Drama kabelovky Starz bude pojednávat o policistce, která se snaží vyřešit vraždu, jež je možná spjata s tamními drogovými kšefty.

Bývalá přemožitelka upírů Buffy, Sarah Michelle Gellar se pak vrátí do bedny v malinko vážnějším kousku, než jsme od ní zvyklí. V psychologickém dramatu Sometimes I Lie si zahraje ženu, jež leží paralyzována v nemocnici, a nemůže proto mluvit ani otevřít oči. Zato ovšem slyší vše, co se v jejím okolí děje.

 

Filmařské eso David Fincher a režisér prvního Deadpoola Tim Miller natočí pro Netflix antologii animovaných kraťasů s názvem Love, Death and Robots. Ta by se měla skládat celkem z 18 příběhů pro dospělé, které nás zavedou hned do několika žánrů, včetně sci-fi, fantasy či hororu. Přeci jen už bychom tě ale radši viděli v kinech, Davide!

A nakonec si dáme menší update ohledně spekulovaného rebootu Beverly Hills 90210, v němž by se mělo kromě Dylana a Brendy vrátit prakticky celé obsazení. Jenže ono nakonec nepůjde o žádný reboot či běžný sequel. Mělo by se totiž jednat o dramedy v mockumentary stylu, v němž budou známí herci hrát fiktivní verze sebe samých při snaze dostat nový revival devadesátkové klasiky do televize. Také vám tato verze zní mnohem zajímavěji?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace