Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Punisher: 2. řada

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Já nevím, jak vás, ale nudit to začalo až okolo čtvrtého dílu. No a to nejděsivější z celé řady je to strašně namalované obočí 8)
23767
Já nevím, jak vás, ale nudit to začalo až okolo čtvrtého dílu. No a to nejděsivější z celé řady je to strašně namalované obočí *8)*
0 0
reagovat
Po naprosto ultimátní první řadě se jedná o těžké zklamání. Jon Bernthalův Punisher sice funguje pořád na 120%, bohužel jeho okolí ale zaostává a platí to i o vedlejších postavách z první řady.

Děj se dlouho vleče, než konečně uvede diváka do obrazu a i pak se dostaví mírné zklamání typu "To je všechno o co jde? To jsem vážně čekal tolik epizod na odhalení o co jde a dostanu toto?!"

Seriál načne několik dějových linek, které nakonec zcela zapomene adresovat, například Frankovu cestu za novým životem a osoby, kterých se na této cestě dotknul. Také mi chyběl Punisherův "Sidekick" z první řady.

Punisherovo selhání v druhé řadě je jasnou ukázkou kulminace příliš vysoko nastavených očekávání a nesmyslného děje. Nakonec i důkazem, že můžete mít sebelepšího herce pro hlavní postavu, ale seriál s komplexním prostředím a vícerodějovými linkami prostě sám neutáhne bez podpory dalších, podobně zajímavých postav. Bez Mikra, a s ostatními postavami chovajícími se trochu nesmyslně a zbytečně, a se záporáky, kteří i když se snaží, nedovedou vytěžit ze svých postav maximum.

70% kvůli Frankovi a kvůli tomu, že najít seriál, kde se nebojí procedit trochu té krve, násilí a mluvy, se kterou byste se ve společnosti moc nechlubili, není dnes moc jednoduché. Alespoň né v této kategorii.
23766
Po naprosto ultimátní první řadě se jedná o těžké zklamání. Jon Bernthalův Punisher sice funguje pořád na 120%, bohužel jeho okolí ale zaostává a platí to i o vedlejších postavách z první řady. Děj se dlouho vleče, než konečně uvede diváka do obrazu a i pak se dostaví mírné zklamání typu "To je všechno o co jde? To jsem vážně čekal tolik epizod na odhalení o co jde a dostanu toto?!" Seriál načne několik dějových linek, které nakonec zcela zapomene adresovat, například Frankovu cestu za novým životem a osoby, kterých se na této cestě dotknul. Také mi chyběl Punisherův "Sidekick" z první řady. Punisherovo selhání v druhé řadě je jasnou ukázkou kulminace příliš vysoko nastavených očekávání a nesmyslného děje. Nakonec i důkazem, že můžete mít sebelepšího herce pro hlavní postavu, ale seriál s komplexním prostředím a vícerodějovými linkami prostě sám neutáhne bez podpory dalších, podobně zajímavých postav. Bez Mikra, a s ostatními postavami chovajícími se trochu nesmyslně a zbytečně, a se záporáky, kteří i když se snaží, nedovedou vytěžit ze svých postav maximum. 70% kvůli Frankovi a kvůli tomu, že najít seriál, kde se nebojí procedit trochu té krve, násilí a mluvy, se kterou byste se ve společnosti moc nechlubili, není dnes moc jednoduché. Alespoň né v této kategorii.
0 0
reagovat
Každopádně poslední scénu už jsem viděl asi 20x a hned bych si dal pokračování.:+
23765
Každopádně poslední scénu už jsem viděl asi 20x a hned bych si dal pokračování.*:+*
0 0
reagovat
Taky podepisuju recenzi, nejvíc mě štvalo, že je v téhle sérii Frank hrozně pasivní charakter, kterýmu se věci spíš dějou, než aby sám tlačil děj kupředu. Nejvíc to podle mě trpí kvůli tomu málo propracovanýmu vztahu s Amy, kdyby bylo vidět, že mu na ni záleží tak moc, že mu je návrat Billyho úplně u prdele, tak super, ale spíš mi přijde, že tak do půlky jsou mu oba záporaci naprosto u prdele a pak se rozhodne, že je oba sejme.:D Škoda, že si nevybrali jednoho, kterýho by pořádně propracovali a druhýho jen nastínili pro potencionální další řady. Každopádně jsem si to užil a je mi sympatický, jak nám zase vůbec nedali to, co jsme chtěli a zas to poměrně ustáli. Jen mě prostě sralo, že to nebylo moc o Frankovi, no.
23764
Taky podepisuju recenzi, nejvíc mě štvalo, že je v téhle sérii Frank hrozně pasivní charakter, kterýmu se věci spíš dějou, než aby sám tlačil děj kupředu. Nejvíc to podle mě trpí kvůli tomu málo propracovanýmu vztahu s Amy, kdyby bylo vidět, že mu na ni záleží tak moc, že mu je návrat Billyho úplně u prdele, tak super, ale spíš mi přijde, že tak do půlky jsou mu oba záporaci naprosto u prdele a pak se rozhodne, že je oba sejme.*:D* Škoda, že si nevybrali jednoho, kterýho by pořádně propracovali a druhýho jen nastínili pro potencionální další řady. Každopádně jsem si to užil a je mi sympatický, jak nám zase vůbec nedali to, co jsme chtěli a zas to poměrně ustáli. Jen mě prostě sralo, že to nebylo moc o Frankovi, no.
0 0
reagovat
souhlas s martin115.

do New Yorku za 10/10, ale pak v New Yorku 6/10....


a poslední scéna fakt příjemná tečka
23763
souhlas s martin115. [spoiler]do New Yorku za 10/10, ale pak v New Yorku 6/10....[/spoiler] a poslední scéna fakt příjemná tečka
0 0
reagovat
Naprosto skvělý start, první tři epizody byly totiž ultimátní. Pak to šlo trošku dolů, ale pořád si víceméně držel vysokou kvalitu. Vztah a Amy mohl být více prokreslen, ale celkově jsem byl spokojen.
Jon Bernthal JE Punisher. 9/10
Hey! I'll dance with ya!
23762
Naprosto skvělý start, první tři epizody byly totiž ultimátní. Pak to šlo trošku dolů, ale pořád si víceméně držel vysokou kvalitu. Vztah a Amy mohl být více prokreslen, ale celkově jsem byl spokojen. [b]Jon Bernthal JE Punisher.[/b] 9/10 [spoiler]Hey! I'll dance with ya![/spoiler]
0 0
reagovat
Naprostý souhlas s recenzí. Na druhou řadu jsem se opravdu hodně těšil a bylo lehké zklamání. Stejnak jsem si to užil a někdy v budoucnu se zas na obě řady rád podívám.

Ad scény. To jsem si řikal hned po skončení, že tam chybí něco jako utěk z vězení z DD. Bohužel. Za mě tak nejlepší a opravdu morbidní scéna vymácení rusáků v tělocvičně a závěrečný krvavý double thumbs up pro Amy.
23760
Naprostý souhlas s recenzí. Na druhou řadu jsem se opravdu hodně těšil a bylo lehké zklamání. Stejnak jsem si to užil a někdy v budoucnu se zas na obě řady rád podívám. Ad scény. To jsem si řikal hned po skončení, že tam chybí něco jako utěk z vězení z DD. Bohužel. Za mě tak nejlepší a opravdu [spoiler]morbidní scéna vymácení rusáků v tělocvičně a závěrečný krvavý double thumbs up pro Amy. [/spoiler]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se