Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Top 5: Nejlepší reklamy ze Super Bowlu


ikona
Spooner
gamehra o trůnyreklamysuper bowlthrones
Které reklamy letos zaválely při přestávkách sportovního svátku? A jaké hvězdy se v nich objevily? 

Největší sportovní událost Spojených států roku je opět za námi. A jako každý rok, i tentokrát neslavili při Super Bowlu jen fanoušci amerického fotbalu, ale také filmoví maniaci a v neposlední řadě i reklamožrouti. Ani tento ročník se totiž neobešel bez desítek vysoko rozpočtových reklam, jež tohoto exkluzivního slotu prostě musely využít. A jako každý rok, i tentokrát se v nich celebritami a filmovými hvězdami opravdu nešetřilo. 

Jenže stejně jako v případě letošní filmový nadílky, i v reklamní sféře to byla dle mého letos trochu slabota a opravdu silných kousků se zde vyrojilo málo. Microsoft nám sice naservíroval pořádný doják, Budweiser zase jednou vsadil na pejsky, Steve Carell pěl ódy na Pepsi, Jason Bateman na HyundaiZoe Kravitz si smyslně nalévala pivo a dorazili i Backstreet Boys. My jsme pro vás ale vybrali ještě o něco výraznější pětici reklam.

 

5. Olay – Killer Skin

Scream queen Sarah Michelle Gellar devadesátých let se rozhodla zavzpomínat na staré hororové časy, aby nakonec zpropagovala novou kosmetiku? Ano, zní to jako hodně divná kombinace. Ve výsledku ovšem tato hororová parodie docela funguje.

4. Planters - Mr. Peanut is Always There in Crunch Time

Příjemná sázka na jistotu. Asi tak by se dal shrnout sice nikterak objevný, ale správně svižný a nabušený spot na buráky, jemuž nechybí humor a dokonce ani jeden bizarně vtipný gag s Charlie Sheenem.

3. Bud Light x Game of Thrones

Proč v reklamě propagovat jednu věc, když můžete odbít hned dvě najednou? Přesně to si asi řekli markeťáci piva Bud Light a producenti Hry o trůny, kteří přibrali Horu i digitálního draka, a ve své reklamě spojili obě značky dohromady. V některých momentech to sice hezky funguje, ve výsledku je to na mě ale možná až moc velký mišmaš, z něhož se dalo vytřískat víc.

2. Stella Artois – Change Up the Usual

I legendy mají právo na to čas od času změnit svůj oblíbený drink. Tak přesně tuto ideu ve svém spotu parádně rozvedli pivaři ze Stella Artois, když před kameru vrátili nejen Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, ale hlavně samotného Big Lebowskiho. Skvělý nápad, jenž se podařilo proměnit v hodně příjemný výsledek.

1. Amazon – Not Everything Makes the Cut

Nejzábavnější reklamou letošního Super Bowlu se ale nakonec stal gigant Amazon, jenž si rozhodl udělat legraci ze své chytré pomocnice Alexy a přizval si na pomoc rovnou dvě herecké hvězdy. A nutno říct, že Harison Ford si své neobvyklé psí trable dost užívá. A vy si tento vtipný svižný kousek asi také užijete.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace