Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michonne končí v Živých mrtvých


ikona
Spooner
amcdeadmichonnewalkingwalking deadživí mrtví
Nemrtvý hit opouští po Rickovi další z hlavních hvězd seriálu. Kdy tohle skončí? 

Jako by všichni opouštěli potápějící se loď. I když kabelovka AMC před pár dny obnovila svůj největší hit The Walking Dead pro již desátou sérii, situace v této nemrtvé stáji pořád není kdovíjaká. Sledovanost se pohybuje po rekordním dně série, své nejlepší kvalitativní dny už má seriál dávno za sebou a únava materiálu se poslední dobou projevuje především tím, že sérii opouští největší hvězdy. Je to jen pár týdnu, co seriál opustil hlavní hrdina Rick Grimes v podání Andrew Lincolna a Lauren Cohan coby Maggie, a už tu máme další zásadní úprk. Ano, jak jste asi z nadpisu pochopili, své sbohem řekne nemrtvým drsňačka s katanou Michonne.

 

Její představitelka Danai Gurira, které se díky Black Pantherovi začíná malinko prosazovat i ve filmech, se totiž s tvůrci dohodla, že během následující řady seriál opustí a objeví se jen v několika epizodách. S Michonne se ovšem tak úplně neloučíme. Měla by se totiž podle všeho objevit v chystaných televizních filmech, jenž budou sledovat nová dobrodružství Ricka Grimese. Ve slavném seriálu ji ovšem už neuvidíme. Pro scenáristy to tak znamená další obrovskou ránu, z hlavních tahounů už jim totiž na skladě zbývají jen Daryl, Carol a z novějších postav asi ještě nějakou chvíli i Negan. První dva jmenované mají sice tvůrci smlouvou pojištěné na tři série a ze seriálu se prý pakovat nehodlají, to však ještě loni tvrdila i představitelka Michonne. Možná by si měli tvůrci uvědomit, že je asi něco špatně, když už v seriálu nebude prakticky žádná z postav, která ještě přežívá v comicsech. Něco nám ale říká, že ani to je stále nedonutí zavřít jejich nemrtvý krám.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace