Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záplava animovaných komiksovek


ikona
Diego.Dorlan
howard the duckhulukevin smithm.o.d.o.k.the offenderstigra and dazzler
Hulu a Marvel pro nás chystají bohatou nadílku. 

Pokud jste v té menšině, jež si myslí, že komiksových seriálů stále není dost, tak Vás zajisté potěší tato novinka. Hulu se připravuje rozšířit tento žánr o celkem pět animovaných seriálů pro dospělé. Nová smlouva s Marvelem, kterou tato streamovací služba podepsala, tak přivede v budoucnosti na naše monitory seriály: M.O.D.O.K., Hit Monkey, Tigra and Dazzler a Howard the Duck, kterého si můžete pamatovat z potitulkové scény prvních Guardians of the Galaxy. Tyto čtyři zmíněné seriály by se ve výsledku měly dočkat společného crossoveru s názvem The Offenders.

O produkci Howard the Duck se postará milovník komiksů Kevin Smith ve spolupráci s Davem Willisem. Chelsea Handler a Erica Rivinoja budou mít na starosti Tigra and Dazzler Show. Pof Hit Monkey se podepíší Josh Gordon, Will Speck a M.O.D.O.K.a dostanou na starosti Patton Oswalt a Jordan Blum. Ve všech seriálech bude mít také slovo Jeph Loeb, což je šéf televizní divize Marvelu. Těchto eventuálních pět animáků se přidá k hraným Runaways, kteří na Hulu mají již dvě řady.

Vytáhni v hospodě: Disney aktuálně dokončuje zároveň s nákupem Foxu také akvizici většinového podílu Hulu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace