Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo má zájem o Daredevila?


ikona
Spooner
iron fistdaredevildefendershulujessicajonesluke cagemarvelnetflix
Kdo by se mohl po nečekaném konci na Netflixu ujmout padlých comicsových hrdinů? 

O comicsové čistce na Netflixu už jste asi všichni slyšeli. Vztahy mezi internetovým gigantem a Marvelem byly už nejspíš tak napjaté, že zde dobrodružství Daredevila, Lukea Cage i Iron Fista nadobro skončila a očekává se, že Punisher s Jessicou Jones budou brzy následovat. Fanoušci sice sepisují petice a doufají, že se pokračování za pár let dočkají na streamovací službě Disney+. To jsou ale spíš velké sny, které se vůbec nemusí stát skutečností. Už kvůli dospělejšímu a krvavějšímu stylu těchto kousků, jenž by na rodinné platformě příliš nezapadl. Fanouškům ovšem zbývá ještě jedna naděje. A to v podobě internetového Hulu.

 

O této možnosti ostatně někteří diváci spekulují už dlouho, podle posledních událostí by však tato možnost rozhodně nemusela být nereálná. Viceprezident Hulu Craig Erwich totiž v rozhovoru pro TheWrap potvrdil, že by se možnosti převzetí Daredevila či Lukea Cage nebránil a nechává tuto možnost prozatím otevřenou. Vztahy mezi Hulu a Marvelem totiž velmi posilují a po teenagerském Runaways se zde dočkáme i čtyř animáků v čele s Kačerem Howardem. Hulu má teď údajně s Marvelem podobné vztahy a smlouvy, jako měl ještě před pár lety Netflix. Erwich má proto zájem rozšířit jejich společné portfolio o několik comicsových postav. A mezi ně by klidně mohli patřit i borci z Hell´s Kitchen. Disney navíc po nákupu FOXů už teď de facto vlastní 60% podíl Hulu. Což by přechodu temnějších a drsnějších comicsovek na streamovací službu asi příliš neuškodilo. Tak uvidíme, zda z těchto možností a snů nakonec něco bude. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace