Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme seriálového Lokiho?


ikona
Spooner
disneyfalconlokimarvelscarlett witchvision
Disney začíná makat na sólovkách pro comicsové hrdiny. A ulovil zajímavé jméno. 

O tom, že se na nové streamovací službě Disney+ dočkáme seriálových sólovek vedlejších postav z Marvel universa, jste už asi slyšeli. Svých vlastních dobrodružství se dočká Loki, Scarlett Witch s Visionem a také Falcon s Winter Soldierem. Vrátí se samozřejmě i původní obsazení, Disney slibuje takřka filmový rozpočet a záštitu nad projekty převzal guru marveláckého universa, Kevin Feige. Detaily o projekt ovšem dosud zůstávaly pod pokličkou. Asi divácky nejlákavější z těchto kousků, sólovka Lokiho, však nyní konečně začíná nabírat obrysy.

 

Dobrodružství Thorova bráchy si vezme na starosti Michael Waldron, producent animovaného megahitu Rick a Morty, jenž napíše pilot a celý projekt bude dirigovat z pozice showrunnera. Což je hodně zajímavá volba. A o čem, že by Lokiho eskapády měly být? Podle nových spekulací by se měl Tom Hiddleston během svých dobrodružství podívat do lidských dějin a zásadně tak ovlivnit historické události. Zní to zatím dost všelijak, jeden z producentů šíleného vědátora by se s tím ale mohl poprat. Loki je tak posledním ze zmiňovaných projektů, jenž našel své tvůrce. Scenáristka Captain Marvel Jac Schaeffer se ujme Scarlett Witch s Visionem a producent seriálu Empire Malcolm Spellman se pak postará o parťáky Kapitána Ameriky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace