Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Punisher a Jessica oficiálně končí


ikona
Sam.Vimes
defendersjessica jonesmarvelnetflixpunisher
Předvídali jsme to již dlouho, ale teď je to konečně potvrzené - i zbytek marvelovek na Netflixu to má za sebou. 

Poté, co Netflix zaříznul nejen Iron Fista a Luka Cage, ale i mnohem úspěšnějšího Daredevila, byla už jen otázka času, kdy konec potvrdí i pro Punisher a Jessicu Jones. A teď je to tedy oficiálně tady. U Punishera se čekalo do doby pár týdnů po premiéře druhé řady, v případě Jessicy už ale Netflix tohle předstírání neprotahoval a k oficiálnímu oznámení přihodil i ji, místo aby se čekalo ještě na její třetí sérii, poslední marvelovskou produkci, již mají v zásobě. Těžko říct, kdo za to všechno může, jestli Marvel nebo Netflix, za posledních pár měsíců jsme se mohli dočíst spoustu přehazování viny z jedné strany na druhou a více či méně insider zpráv o tom, jak zdánlivě vinní kravaťáci byli údajně sami překvapeni. Důležitější otázka je, co bude dál?

 

Poslední novinky například mluví o tom, že s Marvelem spřízněné Hulu by mělo zájem převzít Daredevila a Luka Cage. Jiné zprávy ale zase informovaly dodatcích v původních smlouvách s Netflixem, které by zakazovaly následující dva roky po zrušení dané postavy znovu použít. Těžko říct, co je jen chlácholení fanoušků a co legitimní snaha nebo jak přesně jsou napsané smlouvy a jak moc prostoru pro manévrování ponechávají. Marvel se na slepého právníka a spol. každopádně nijak neupíná, rozjíždějí už vlastní hrané projekty, mezi něž patří Loki, Scarlet Witch nebo Winter Soldier a Falcon, a rovnou pět animovaných seriálů na Hulu včetně Kačera Howarda.

Netflix od roku 2015 vyprodukoval celkem 13 sérií marvelovských seriálů - 1x Defenders, 3x Daredevil, 3x Jessica Jones, 2x Iron Fist, 2x Luke Cage a 2x Punisher.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace