Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Dočká se Obi-Wan seriálu?


ikona
Spooner
disneyfinnkenobilandoleiamandalorianobi wanphasmapoestar wars
Disney chystá další seriály ze světa Star Wars. Dočká se ho i jedna z nejslavnějších postav? 

Asi každému z nás už dávno došlo, že Disney hodlá svojí dojnou krávu jménem Star Wars využívat, dokud nebude úplně vyschlá, a kromě deváté epizody chystají i další filmové trilogie. Tím to ovšem nekončí a již nějakou dobu víme, že studio hodlá Star Wars univerzum rozšiřovat i pomocí hraných seriálů na chystané streamovací službě Disney+. Ještě letos tak dostaneme ambiciózního Mandaloriana a nejspíš příští rok dorazí prequel Roque One o postavě Cassiana Andora. Podle jednoho prohlášení Disney hlavouna Boba Igera se ale pracuje ještě na několika seriálových projektech. A nyní se začínají po internetu šířit hodně divoké drby, o které kousky by se možná mohlo jednat. A je to vcelku bizár.

 

Ano, z titulku už jste asi pochopili, že jedním z nejnovějších drbů je ten, že bychom se mohli dočkat seriálu o Obi-Wanu Kenobim. Ten se původně chystal do kin v režii Stephena Daldryho, zejména kvůli komerčnímu provaru sólovky Han Sola, to ovšem nedopadlo. U Disneyho teď údajně pracují nad tím, jak projekt převést do šestidílné série. Podobný kousek totiž právě nyní provádí se zmiňovaným Mandalorianem, jenž je vlastně seriálovým náhradníkem za zrušený celovečerák s Bobba Fettem. I když se tak okolo Obi-Wana pohybujeme ve fázi hodně divokých drbů, jeho přechod do bedny by svým způsobem dával i smysl. Rozhodně větší než v případě další plánovaných projektů.

 

Disney totiž údajně pracuje na seriálech, nad nimiž zůstává malinko rozum stát. Svou seriálovou týmovku by tak měl vyfasovat mladý Lando s Q’irou (ano, ta nudná postava v ještě nudnějším podání Emilie Clarke) či Finn s Poem. Dále by se pak mohla na streamovací službu podívat Captain Phasma, mladá princezna Leia, mnohými nenáviděná Rose z osmé epizody, nebo dokonce rytíři z Renu. Ano, jedná se jenom o spekulace a je dost možné, že jsou naprosto mimo. Pokud se však aspoň na polovině projektů opravdu pracuje, tak se u myšáka kvůli vidině dolarů asi už opravdu zbláznili. I když na druhou stranu, sérií o Obi-Wanovi bychom asi úplně nepohrdli. 

Co na tyto údajné projekty říkáte vy? Chtěli byste nějaký z nich opravdu vidět?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace