Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Haunting of Hill House se vrátí


ikona
Spooner
hill housenetflix
Jeden z nejlepších seriálů loňského roku se přeci jen dočká druhé řady. O čem bude? 

Tak se nadšení fanoušci opravdu dočkali. Hororové The Haunting of Hill House patřilo mezi největší seriálové překvapení loňského roku a zároveň téměř to nejlepší, na co jste mohli na Netflixu loni koukat. Propojení hutného psychologického dramatu o tragickém osudu jedné rodiny s hororovými prvky se zkrátka povedlo a zamilovali si ho úplně všichni, od kritiků po diváky. Fanoušci pak žádali nášup a ani internetový gigant se mu vzhledem k velkému úspěchu nebránil. Vzhledem k uzavřenému příběhu se však nabízela otázka, zda nějaký přídavek opravdu bude. Tvůrčí dvojice Trevor Mace a režisér Mike Flanagan ovšem přeci jen dostala další nápady, podepsala s Netflixem novou produkční smlouvu a druhá řada dostala definitivně zelenou!

 

Další sezóna ponese název The Hauting of Bly Manor a jak už vám asi došlo, bude se jednat o zcela jiný příběh s novými postavami. Z Haunting série se tak dle očekávání stává antologie, která nám vždy přinese příběhově zcela jinou psycho-hororovou nálož. A zřejmě se bude vždy inspirovat slavnými knižními romány. Zatímco jednička vycházela z předlohy Shirley Jackson, dvojka si vezme za inspiraci knihu spisovatele Henryho Jamese Utažení šroubu. Tak doufejme, že tvůrcům opravdu zůstalo na skladě ještě hodně nápadů a tato antologie nebude jen nastavovanou kaší. Laťka po první řadě je ale sakra vysoko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace